Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11925
Название: Методичні вказівки до розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Алгоритмізація та програмування»
Авторы: Павлишко, Андрій Володимирович
Павлышко, Андрей Владимирович
Pavlyshko, Andrii
Дмитрієва, Світлана Юріївна
Дмитриева, Светлана Юрьевна
Dmitrieva, Svitlana
Павлишко, Олена Георгіївна
Павлышко, Елена Георгиевна
Pavlyshko, Olena
Королькова, Марія Василівна
Королькова, Мария Васильевна
Korolkova, Mariia
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Методичні вказівки до розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Алгоритмізація та програмування» : для студентів ін-ту пром. технологій, дизайну та менеджменту заоч. форми навчання : перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти спец. – 122 Комп’ютер. науки спеціалізація – Комп’ютер. дизайн : курс, 1 семестр / уклад. А. В. Павлишко, С. Ю. Дмитрієва, О. Г. Павлишко, М. В. Королькова ; Одес. нац. політехн. ун-т. – Одеса, 2020. – 11 с.
Краткий осмотр (реферат): В даних методичних вказівках викладена послідовність виконання розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Алгоритмізація та програмування». У даної розрахунково-графічної роботі необхідно, згідно наданому індивідуальному варіанту завдання, розробити програмний продукт початкового рівня складності мовою програмування С# у середовищі Microsoft Visual Studio. Мета розрахунково-графічної роботи з дисципліни «Алгоритмізація та програмування»: розвинути у студентів логічне мислення, надати первинні знання з програмування, навчити пов'язувати разом невеликі програмні блоки для досягнення результату. Необхідним доповненням до даної роботи є конспект лекцій з даної дисципліни та методичні вказівки до лабораторних робіт. Методичні вказівки та конспект лекцій призначені для студентів заочної форми навчання Одеського національного політехнічного університету спеціальності 122 «Комп'ютерні науки» спеціалізації «Комп'ютерний дизайн», але можуть бути використані і іншими студентами які вивчають курси «Алгоритмізація та програмування», «Об’єктно-орієнтоване програмування» та/або мови програмування C#, Java і інші подібні.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11925
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. ІТПМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
AiP_rgr_1sem_Z.pdf590.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.