Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11926
Название: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дісципліни «Алгоритмізація та програмування»
Авторы: Павлишко, Андрій Володимирович
Павлышко, Андрей Владимирович
Pavlyshko, Andrii
Лісовикова, Анастасія Анатоліївна
Лесовикова, Анастасия Анатольевна
Lisovykova, Anastasiia
Дмитриева, Світлана Юріївна
Дмитриева, Светлана Юрьевна
Dmitrieva, Svitlana
Павлишко, Олена Георгіївна
Павлышко, Елена Георгиевна
Pavlyshko, Olena
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Методичні вказівки до лабораторних робіт з дісципліни «Алгоритмізація та програмування» : для студентів ін-ту пром. теxнологій, дизайну та менеджменту заоч. форми навчання : перший (бакалавр.) рівень вищ. освіти спец. – 122 Комп’ютер. науки спеціалізація – Комп’ютер. дизайн : 1 курс, 1, 2 семестри / уклад. А. В. Павлишко, А. А. Лісовикова, С. Ю. Дмитрієва, О. Г. Павлишко ; Одес. нац. політехн. ун-т. – Одеса, 2020. – 122 с.
Краткий осмотр (реферат): В даних методичних вказівках викладені деякі практичні задачі та в деякіх случаях приклади їх рішення з основ алгоритмізації та програмування, принципів створення алгоритмів — шляхів вирішення різноманітних завдань і перекладання їх на обчислювальні ресурси. Розглядаються основні принципи побудови алгоритмів, а також основи мови програмування високого рівня С# для їх реалізації. Лабораторні роботи з мови програмування C# розраховані на новачків у програмуванні. Лабораторні роботи з самого початку дадють представлення про мову програмування C#, її основні принципи та можливості. Методичні вказівки включають теми, що охоплюють основні конструкції мови С#. При виконанні завдань з цих вказівок студенти отримують навички алгоритмізації та програмування, освоюють способи вирішення, в першу чергу, обчислювальних задач на персональному комп'ютері. Необхідним доповненням до даної роботи є конспект лекцій з даної дісципліни. Методичні вказівки призначені для студентів заочної форми навчання Одеського національного політехнічного університету спеціальності 122 «Комп'ютерні науки» спеціалізації «Комп'ютерний дизайн», але можуть бути використані і іншими студентами які вивчають курс «Алгоритмізація та програмування» або мову програмування С#.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11926
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. ІТПМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
__Lab_metod_AiP_Z.pdf1.59 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.