Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11927
Название: Вища математика
Авторы: Жарова, Оксана Віталіївна
Жарова, Оксана Витальевна
Zharova, Oksana
Крапива, Наталія Володимирівна
Крапива, Наталия Владимировна
Krapyva, Nataliia
Тостановська, Ірина Борисівна
Тостановская, Ирина Борисовна
Tostanovska, Iryna
Ключевые слова: вища математика
посібник
векторна алгебра
лінійна алгебра
аналітична геометрія
вступ до аналізу функцій однієї змінної
функція декількох змінних
інтегральне числення
Дата публикации: 27-Янв-2021
Издательство: Одеса: ОНПУ
Библиографическое описание: Жарова, О. В. Вища математика : навч. посібник для здобувачів вищ. освіти за освітнім ступенем бакалавра за спец. 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 281 «Публічне упр. та адміністрування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» / О. В. Жарова, Н. В. Крапива, І. Б. Тостановська ; Одес. нац. політехн. ун-т. – Одеса, 2021. – 221 с.
Краткий осмотр (реферат): Навчальний посібник призначений для використання у навчальному процесі та для самостійної роботи студентів Інституті бізнесу, економіки та інформаційних технологій ОНПУ. У навчальному посібнику викладено основи вищої математики, а саме розділи : лінійна алгебра, векторна алгебра та аналітична геометрія, вступ до аналізу функцій однієї змінної, похідна та диференціал функції, функція декількох змінних, інтегральне числення. До кожного параграфу додаються завдання для самостійного розв’язування. Наприкінці кожного розділу наводиться добірка прикладних задач економічного змісту, крім того, після кожного розділу запропоновані тестові завдання, які дозволяють при самостійній роботі студентів оцінити ступень освоєння теоретичного та практичного матеріалу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11927
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ВММС

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Нав_посіб_ВМ_2021.pdf4.96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.