Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12940
Название: Методичні вказівки до самостійної роботи студента при підготовці до практичних занять з дисципліни «Теорія та методи прийняття рішень» для студентів спеціальності 113– «Прикладна математика»
Авторы: Волкова, Наталія Павлівна
Волкова, Наталья Павловна
Volkova, Nataliia Pavlivna
Ключевые слова: практичні завдання, контрольні питання, приклади, завдання
Дата публикации: Фев-2021
Издательство: Державний університет «Одеська політехніка»
Библиографическое описание: Волкова, Н. П. Методичні вказівки до самостійної роботи студента при підготовці до практичних занять з дисципліни «Теорія та методи прийняття рішень» для студентів спеціальності 113– «Прикладна математика» / уклад. Н. П. Волкова. - Одеса : Держ. ун-т «Одес. політехніка», 2021. – 16 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки до самостійної роботи містять приклади виконання практичних завдань, питання для самостійної підготовки до практичних занять.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/12940
Располагается в коллекциях:Підручники, навчальні посібники каф. ПМІТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МетодичніСРС_ТМПР.docМетодичні вказівки до самостійної роботи студента при підготовці до практичних занять з дисципліни «Теорія та методи прийняття рішень» для студентів спеціальності 113– «Прикладна математика»334.5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.