Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13173
Название: Підвищення ефективності керування сонячними батареями за рахунок інноваційного застосування апаратно - програмних засобів.
Авторы: Каракаш, Олександр Вікторович
Ключевые слова: сонячна енергія
сонячна батарея
сонячний трекер
ефективність керування
Дата публикации: Дек-2022
Краткий осмотр (реферат): Актуальність теми на сьогоднішній день обумовлена проблемою вироблення електроенергії, а також ефективніше використання сонячних панелей методом підвищення ефективності управління сонячним трекером. Об'єкт дослідження дипломної роботи - система управління сонячними панелями для підвищення їх ефективності вироблення електроенергії за рахунок інноваційно-апаратно-програмних засобів. Мета даної роботи – це створення ефективного методу керування сонячними панелями викороставши нові апаратно-програмні засоби, для більш ефективного використання існуючих сонячних трекерів, для збільшення їх швидкості роботи, а також для максимальної простоти встановлення та налаштування, які не використовувались на ринку сонячних трекерів. Інноваційність цієї роботи полягає у використанні нового апаратно-програмного методу який не використовувався у цієї галузі. Це новий підхід до керування сонячними панелями, більш швидкий, більш простіший, що підвищує ефективність всієї системи та не потребує великих знань для налаштування.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13173
Располагается в коллекциях:Роботи бакалаврів та магістрів каф. КС

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Кваліфікаційна_робота_магістра_Каракаш_Олександр_Вікторович.pdf1.82 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.