Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13776
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСамохін, Юрій-
dc.contributor.authorSamokhin, Yurii-
dc.date.accessioned2023-06-29T11:31:00Z-
dc.date.available2023-06-29T11:31:00Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСамохін, Ю. Аспекти сегментації кріомікроскопічних зображень / Ю. Самохін // Сучасні технології біомед. інженерії = Modern technologies of biomedical engineering : матеріали ІІ Міжнарод. наук.-техн. конф., м. Одеса, 17−19 трав. 2023 р. / Нац. ун-т «Одес. політехніка». – Одеса, 2023. – С. 110–112.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13776-
dc.description.abstractСегментація кріомікроскопічних зображень є важливим етапом аналізу зразків біологічних об'єктів. Дана робота присвячена огляду та порівнянню різних методів сегментації, які використовуються в кріомікроскопії. Більшість методів сегментації використовуються для виділення об'єктів на зображенні та їх подальшого аналізу. Деякі методи використовують геометричні характеристики, такі як форма та розмір об'єктів, щоб відрізнити їх від фону, тоді як інші методи використовують інформацію про текстуру та яскравість для сегментації.en
dc.language.isouken
dc.publisherНаціональний університет «Одеська політехніка»en
dc.subjectсегментаціяen
dc.subjectобробка зображеньen
dc.subjectкріомікроскопіяen
dc.subjectкріомікроскопічні зображенняen
dc.titleАспекти сегментації кріомікроскопічних зображеньen
dc.typeConference proceedingsen
opu.citation.firstpage110en
opu.citation.lastpage112en
opu.citation.conferenceСучасні технології біомедичної інженеріїen
opu.staff.idovstar@gmail.comen
opu.conference.dates17−19 травняen
Располагается в коллекциях:MODERN TECHNOLOGIES OF BIOMEDICAL ENGINEERING = СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ БІОМЕДИЧНОЇ ІНЖЕНЕРІЇ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
стр 110-112.pdf228.31 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.