Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/1973
Название: Від концепції «конуса в освіті» Едгара Дейла до моделі «воронки знань» і гнучких методологій управління проектами в освіті.
Другие названия: From the concept of the "cone in education" by Edgar Dale to the "funnel of knowledge" model and agile project management in education.
Авторы: Лук'янов, Дмитро Володимирович
Гогунський, Віктор Дмитрович
Колесніков, Олексій Євгенович
Ключевые слова: управління проектами
конус інформації
період напіврозпаду компетенцій
темпоміри
learning by doing
project based learning
гнучкі методології управління проектами
DSDM
lifelong learning
Дата публикации: Мар-2017
Издательство: Одесса : ОНПУ
Библиографическое описание: Лук’янов, Д. В. Від концепції «конуса в освіті» Едгара Дейла до моделі «воронки знань» і гнучких методологій управління проектами в освіті / Д. В. Лук’янов, В. Д. Гогунський, А. Е. Колесніков // Інформ. технології в освіті, науці та вир-ві : зб. наук. пр. – Одеса, 2013. – Вип. 2 (5). – С. 179-190.
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано підходи вдосконалення базових концептів проактивного управління навчанням на основі інноваційційних програм професійного на- вчання. Показано, що в умовах скорочення життєвого циклу знань трансформація «Конусу в освіті» Едгара Дейла до моделі «Воронка знань» і гнучких методологій управління проектами дозволяє реалізувати систему «навчання дією» зі зміщенням методології навчання в область прагматизму
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/1973
Располагается в коллекциях:Статті каф. УСБЖД

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
613_Лукьянов_Гогунский_Колесников_2016_Воронка_укр(1).pdf*.pdf147.83 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.