Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/2486
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАблова, Г. В.-
dc.contributor.authorAblova, G.-
dc.date.accessioned2017-05-13T10:09:36Z-
dc.date.available2017-05-13T10:09:36Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationАблова, Г. В. Оцінка методів розрахунку собівартості і ціни туристичного продукту / Г. В. Аблова // Інформ. технології в освіті, науці та вир-ві = Information technologies in education, science and production : зб. наук. пр. – Одеса, 2013. – Вип. 2 (3). – С. 21–26. – (Спец. вип. до ІІІ Міжнарод. турист. форуму «Херсонщина – відпочинок, лікування, подорожі в еколог. умовах Таврії»).uk
dc.identifier.issn2307-4752-
dc.identifier.urihttp://sbornik.college.ks.ua/downloads/sbornik3/pdf/4.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/2486-
dc.description.abstractУ статті розглянуто питання щодо оцінки методів розрахунку собівартості і ціни туристичного продукту та запропонована методика визначення цін, яка може стати корисним інструментом для практиків.en
dc.description.abstractThis article deals with the questions as for calculation methods evaluation of prime cost and setting the price of the tourist services. The author proposes the method of the price setting, which can be useful instrument for the specialists.en
dc.language.isouken
dc.publisherOdessa National Polytechnic Universityen
dc.titleОцінка методів розрахунку собівартості і ціни туристичного продуктуen
dc.title.alternativeThe evaluation of the calculation methods and setting the touristic product’s priceen
dc.typeArticleen
opu.citation.journalІнформаційні технології в освіті , науці та виробництвіen
opu.citation.firstpage21en
opu.citation.lastpage26en
opu.citation.issue2(3)en
Располагается в коллекциях:Випуск №2(3)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
4.pdf178.57 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.