Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3232
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПродіус, Ю. І.-
dc.contributor.authorЛе Тхі Бік Тхао-
dc.date.accessioned2017-06-14T08:49:13Z-
dc.date.available2017-06-14T08:49:13Z-
dc.date.issued2016-05-
dc.identifier.citationЛе Тхі Бік Тхао. Напрямки підвищення ефективності експорту продукції підприємства харчової промисловості / Ле Тхі Бік Тхао ; наук. керівник Ю. І. Продіус // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 51-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2016. - С. 68.uk
dc.identifier.urihttp://storage.library.opu.ua/online/conference/tez_51/6/6-46.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3232-
dc.language.isouken
dc.publisherОдеса: ОНПУen
dc.titleНапрямки підвищення ефективності експорту продукції підприємства харчової промисловостіen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльностіuk
opu.citation.volume6en
opu.citation.firstpage68en
opu.citation.conferenceСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.staff.idj.i.prodius@opu.ua-
opu.conference.dates25-27 мая 2016en
Располагается в коллекциях:Тези доповідей 51-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»
Матеріали конференцій, семінарів каф. ММІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6-46.pdf50.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.