Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3423
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТамбахченжи Джихат-
dc.contributor.authorАверіхіна, Т. В.-
dc.date.accessioned2017-06-21T08:06:45Z-
dc.date.available2017-06-21T08:06:45Z-
dc.date.issued2014-05-
dc.identifier.citationТамбахченжи Джихат. Оцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості України / Тамбахченжи Джихат ; наук. керівник Т. В. Аверіхіна // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 49-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2014. - С. 18.uk
dc.identifier.urihttp://storage.library.opu.ua/online/conference/tez_49/6-7.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3423-
dc.language.isouken
dc.publisherОдеса: ОНПУen
dc.titleОцінка та підвищення конкурентоспроможності підприємств кондитерської промисловості Україниen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльностіuk
opu.citation.volume6en
opu.citation.firstpage18en
opu.citation.conferenceСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.conference.dates22-26 мая 2014en
Располагается в коллекциях:Тези доповідей 49-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»"
Матеріали конференцій, семінарів каф. ММІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6-7.pdf47.13 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.