Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3591
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЛапін, О. В.-
dc.contributor.authorНеумоіна, К. В.-
dc.date.accessioned2017-06-23T12:33:23Z-
dc.date.available2017-06-23T12:33:23Z-
dc.date.issued2015-05-
dc.identifier.citationНеумоіна, К. В. Особливості впровадження інновацій на підприємстві харчової галузі / К. В. Неумоіна ; наук. керівник О. В. Лапін // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 50-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2015. - С. 58.uk
dc.identifier.urihttp://storage.library.opu.ua/online/conference/tez_50/6-38.pdf-
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3591-
dc.language.isouken
dc.publisherОдеса: ОНПУen
dc.titleОсобливості впровадження інновацій на підприємстві харчової галузіen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльностіuk
opu.citation.volume6en
opu.citation.firstpage58en
opu.citation.conferenceСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.conference.dates22-26 мая 2015en
Располагается в коллекциях:Тези доповідей 50-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»"
Матеріали конференцій, семінарів каф. ММІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6-38.pdf52.64 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.