Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3666
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кушнир, Евгений Вадимович | - |
dc.contributor.author | Кушнір, Євген Вадимович | - |
dc.contributor.author | Kushnir, Yevhen | - |
dc.contributor.author | Пушкарев, Юрий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Пушкарьов, Юрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Pushkarev,Yuriy | - |
dc.date.accessioned | 2017-06-26T10:30:04Z | - |
dc.date.available | 2017-06-26T10:30:04Z | - |
dc.date.issued | 2015-05 | - |
dc.identifier.citation | Кушнир, Е. В. Анализ влияния структурно-механических характеристик наполненных композиций на их технологические свойства / Е. В. Кушнир ; науч. рук. Ю. Н. Пушкарев // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 50-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2015. - С. 119. | ru |
dc.identifier.uri | http://storage.library.opu.ua/online/conference/tez_50/9-2.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3666 | - |
dc.language.iso | ru | en |
dc.publisher | Одеса: ОНПУ | en |
dc.title | Анализ влияния структурно-механических характеристик наполненных композиций на их технологические свойства | en |
dc.type | Conference proceedings | en |
opu.kafedra | Кафедра органічних и фармацевтичних технологій | uk |
opu.citation.volume | 9 | en |
opu.citation.firstpage | 119 | en |
opu.citation.conference | Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі | en |
opu.conference.dates | 22-26 мая 2015 | en |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей 50-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»" Матеріали конференцій, семінарів каф. фармації |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
9-2.pdf | 54.04 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.