Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/4379
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЗаєць, М. А.-
dc.contributor.authorМанько, С. О.-
dc.date.accessioned2017-08-15T10:16:30Z-
dc.date.available2017-08-15T10:16:30Z-
dc.date.issued2011-05-
dc.identifier.citationМанько, С. О. Особливості формування стратегії міжнародної конкурентоспроможності продукції підприємств харчової галузі України / С. О. Манько ; наук. керівник М. А. Заєць // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 46-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2011. - С. 91-92.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/4379-
dc.language.isouken
dc.publisherОдеса: ОНПУen
dc.titleОсобливості формування стратегії міжнародної конкурентоспроможності продукції підприємств харчової галузі Україниen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльностіuk
opu.citation.volume6en
opu.citation.firstpage91en
opu.citation.lastpage92en
opu.citation.conferenceСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.conference.dates12-13 мая 2011en
Располагается в коллекциях:Тези доповідей 46-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»
Матеріали конференцій, семінарів каф. ММІ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
6-42.pdf119.89 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.