Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7529
Название: Модель передислокації дискретного простору-часу в задачах планування проектної логістики
Авторы: Савєльєва, Оксана Степанівна
Становська, Іраїда Іванівна
Хеблов, І.
Ключевые слова: управління проектами, логістика
Дата публикации: 19-Май-2017
Издательство: Київ, КНУБА
Библиографическое описание: Савєльєва, О. С. Модель передислокації дискретного простору-часу в задачах планування проектної логістики / О. С. Савєльєва, І. І. Становська, І. Хеблов // Упр. проектами у розвитку сусп-ва : XIV Міжнар. конф. м. Київ, 19-20 трав. 2017 р. : тези доп. - Київ, 2017. - С. 177-178.
Краткий осмотр (реферат): Реагування на ризики планових та надзвичайних етапів проектів містить елементи, неможливі без логістики: закупівля, доставка та ін. передбачені відповідними стандартами. На жаль, ці стандарти не дають інформацію про те, як вибудувати таку логістику, щоб вона при мінімальних допустимих витратах у межах проектного бюджету встигла врятувати проект від наслідків ризикових подій. Поставлені і вирішені в роботі завдання є основою для подальшого продовження наукових досліджень і практичного впровадження адаптивних моделей з метою математичної підтримки проектної діяльності на етапах запобігання і компенсації наслідків проектних ризиків.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7529
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. НГХМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
КНУБА 2017 1.pdf1.55 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.