Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7819
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНовак, Надія Георгіївна-
dc.contributor.authorБашинська, Ірина Олександрівна-
dc.contributor.authorNovak, Nadiia-
dc.contributor.authorНовак, Надежда Георгиевна-
dc.contributor.authorBashynska, Iryna-
dc.contributor.authorБашинская, Ирина Александровна-
dc.date.accessioned2018-07-02T11:09:30Z-
dc.date.available2018-07-02T11:09:30Z-
dc.date.issued2018-06-
dc.identifier.citationНовак, Н. Г. Особливості обліку у готельно-ресторанному бізнесі / Н. Г. Новак, І. О. Башинська // Економіка. Фінанси. Право. – Київ, 2018. – №6. - С. 17-19.en
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7819-
dc.description.abstractПроаналізовано основні особливості підприємств готельно-ресторанного бізнесу; досліджено етапи калькуляції страв та особливості інвентаризації. Адаптовано думки основних іноземних компаній щодо обліку в готельно-ресторанній справі та виділено найбільш популярні в міжнародній практиці додатки для ведення обліку на початок 2018 р.en
dc.language.isouken
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесen
dc.subjectготельen
dc.subjectресторанen
dc.subjectоблікen
dc.titleОсобливості обліку у готельно-ресторанному бізнесіen
dc.title.alternativeFeatures of accounting in the hotel and restaurant businessen
dc.typeArticleen
opu.citation.journalЕкономіка. Фінанси. Право.en
opu.citation.firstpage17en
opu.citation.lastpage19en
opu.citation.issue6'2018en
opu.staff.idi.a.bashinskaya@opu.uaen
Располагается в коллекциях:Статті каф. ОАіА

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Bashynska_stat_35_17-19.pdf497.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.