Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8192
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКоляда-Березовська, Тетяна-
dc.contributor.authorЗінченко, Олена-
dc.contributor.authorКазарян, Татьяна-
dc.date.accessioned2018-12-17T07:39:01Z-
dc.date.available2018-12-17T07:39:01Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКоляда-Березовська, Т. Фахова термінологія у проблемному полі сучасної вищої освіти / T. Коляда-Березовська, O. Зінченко, Т. Казарян // Харчові традиції - ментальний код нації : кол. монографія / за заг. ред. Г. І. Віват. - Одеса, 2018. - С. 190-203.uk
dc.identifier.isbn978-966-413-629-4-
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8192-
dc.description.abstractКолективну монографію присвячено питанням історії розвитку української та світової харчової культури, втіленої в різних видах творчості: художній, науковій, фольклорній. Пропонується для використання на заняттях із навчальних дисциплін «Українська та зарубіжна культура», «Світова культура та мистецтво», «Традиції українського харчування», «Історія розвитку харчової культури» зі студентами- харчовиками, а також для широкого кола поціновувачів харчової культури.en
dc.description.abstractРозглянуто систему термінів певної галузі науки/сфери діяльності (зокрема харчової) як складової літературної мови. Також розглянуто питання стандартизації термінології (зокрема харчової галузі); наведено конкретні засади унормування української термінології, таблиці ДСТУ-словників термінів і мовно-термінологічних недоліків у назвах ДСТУ серії «Технології виробництва харчових продуктів».en
dc.description.abstractРассмотрена система терминов определенной отрасли науки /сферы деятельности (в частности пищевой) как составной литературного языка.. Также рассмотрены вопросы стандартизации терминологии (в том числе пищевой отрасли); приведены конкретные принципы нормирования украинской терминологии, таблицы ГОСТ-словарей терминов и языковых недостатков терминов в названиях ГОСТ серии «Технологии производства пищевых продуктов».en
dc.language.isouken
dc.publisherBMBen
dc.subjectтерміносистемаen
dc.subjectвиробництво харчових продуктів.en
dc.subjectстандартизація термінівen
dc.titleФахова термінологія у проблемному полі сучасної вищої освітиen
dc.title.alternativeПрофессиональная терминология в проблемном поле современного высшего образованияen
dc.title.alternativePROFESSIONAL TERMINOLOGY IN THE PROBLEM FIELD MODERN HIGHER EDUCATIONen
dc.typeBook chapteren
opu.kafedraКафедра української та російської мовuk
opu.citation.firstpage190en
opu.citation.lastpage203en
opu.staff.idkolyada.berezovska@opu.uaen
Располагается в коллекциях:Статті каф. УМ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Monografiya=18.pdfФАХОВА ТЕРМІНОЛОГІЯ У ПРОБЛЕМНОМУ ПОЛІ СУЧАСНОЇ ВИЩОЇ ОСВІТИ444.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.