Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8442
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСолоненко, Л.І.-
dc.contributor.authorЗамятін, М.І.-
dc.contributor.authorРеп´ях, С.І.-
dc.contributor.authorБежанова, А.М.-
dc.date.accessioned2019-05-14T06:11:33Z-
dc.date.available2019-05-14T06:11:33Z-
dc.date.issued2019-04-19-
dc.identifier.citationДослідження впливу способу підготування води та глини на технологічні властивості заморожених піщано-глинистих сумішей / Л. І. Солоненко, М. І. Замятін, С. І. Реп´ях, А. М.Бежанова // Science progress in european countries: new concepts and modern solutions : 6th international Scientific Conference, 2019, 19 april. - Stuttgart, Germany, 2019. - С. 105-109.uk
dc.identifier.isbn978-3-944375-22-9-
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8442-
dc.language.isouken
dc.publisherGermany ORT Publishing, Center For Scientific Research "Solution"en
dc.titleДослідження впливу способу підготування води та глини на технологічні властивості заморожених піщано-глинистих сумішейen
dc.title.alternativeGermany ORT Publishing, Center For Scientific Research "Solution"en
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра Технології та управління ливарними процесамиuk
opu.citation.firstpage105en
opu.citation.lastpage109en
opu.citation.conference6th international Scientific Conference. Science progress in european countries: new concepts and modern solutionsen
opu.staff.idl.i.solonenko@opu.uaen
opu.conference.datesapril 19, 2019en
Располагается в коллекциях:Статті каф. ТУЛП

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тезисы Германия 2019.pdf1.85 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.