Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8559
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБавико, Олександр Євгенович-
dc.date.accessioned2019-06-04T07:51:05Z-
dc.date.available2019-06-04T07:51:05Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationБавико, О. Є. Якість рибної продукції та основні тенденції розвитку внутрішнього ринку / О. Є. Бавико // Торгівля і ринок : темат. зб. наук. пр. – 2017. – № 2 (42). – С. 28-35.uk
dc.identifier.issn2079-4819-
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8559-
dc.description.abstractВизначено основні тенденції розвитку внутрішнього ринку рибної продукції в Україні, оцінка якості та безпечності м’яса свіжої річкової та морської риби, що реалізується через роздрібну мережу у місті Кривий Ріг. У дослідженні використано комплекс загальнонаукових методів: групування та аналізу статистичної інформації, порівняння отриманих значень та екстраполяції результатів на наступні періоди розвитку, а також вимірювальні методи товарознавчої експертизи. Визначено основні тенденції розвитку внутрішнього ринку рибної продукції, що безпосередньо залежать від макроекономічної кон’юнктури. У 2016 р. обсяг ринку був на 8,9 % менше, ніж у 2010 р. Внутрішній ринок риби на 30 % представлений імпортованою продукцією. Зменшення купівельної спроможності стимулює виробництво та продаж недорогих консервів та готових рибних продуктів. Макроекономічна стабілізація може стимулювати зростання обсягів ринку на 2–3 % у 2018 р. Дослідження якості підтвердило більшу поживну цінність морської риби. У досліджених зразках м’яса свіжої річкової риби встановлено вміст гранично допустимої кількості важких металів, що є наслідком забруднення навколишнього середовища добувними та переробними підприємствами регіонуen
dc.language.isouken
dc.publisherДонецький нацональний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановськогоen
dc.subjectвнутрішній ринокen
dc.subjectякість продуктівen
dc.subjectбезпечність продуктівen
dc.subjectтенденції розвиткуen
dc.titleЯкість рибної продукції та основні тенденції розвитку внутрішнього ринкуen
dc.typeArticleen
opu.kafedraКафедра підприємництва і торгівліuk
opu.citation.journalТоргівля і ринок Україниen
opu.citation.firstpage28en
opu.citation.lastpage35en
opu.citation.issue42en
opu.staff.ido.ie.bavuko@opu.uaen
Располагается в коллекциях:Статті каф. ПіТ



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.