Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8774
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКравченко, Ірина Анатоліївна-
dc.contributor.authorКравченко, Ирина Анатольевна-
dc.contributor.authorKravchenko, Irina-
dc.contributor.authorЗахарчук, Надія Борисівна-
dc.contributor.authorЗахарчук, Надежда Борисовна-
dc.contributor.authorZakharchuk, Nadiya-
dc.date.accessioned2019-09-06T06:02:55Z-
dc.date.available2019-09-06T06:02:55Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.citationЗахарчук, Н. Б. Іммобілізація папаїну в гелі полімерів / Н. Б. Захарчук ; наук. керівник І. А. Кравченко // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 54-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2019. - С. 57-59.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8774-
dc.description.abstractЗдійснено іммобілізацію папаїну в гелі полівінілового спирту та альгінату натрію. Встановлено властивості протеолітичного ферменту в даній системі (активність, % збереження активності, рН і термооптімуми).en
dc.description.abstractВыполнено иммобилизацию папаина в гели поливинилового спирта и альгината натрия. Установлены свойства протеолитического фермента в данной системе (активность, %сохранения активности, рН- и термооптимумы).en
dc.description.abstractThe immobilization of papain in gels of polyvinyl alcohol and sodium alginate was carried out. The properties of the proteolytic enzyme in this system (activity, % of activity conservation, pH and thermo-optimum) are established.en
dc.language.isouken
dc.publisherОНПУen
dc.subjectіммобілізація ферментівen
dc.subjectпротеолітична активністьen
dc.subjectполімерні носіїen
dc.subjectиммобилизация ферментовen
dc.subjectпротеолитическая активностьen
dc.subjectполимерные носителиen
dc.subjectenzyme immobilizationen
dc.subjectproteolytic activityen
dc.subjectpolymeric carriersen
dc.titleІммобілізація папаїну в гелі полімерівen
dc.title.alternativeИммобилизация папаина в гели полимеровen
dc.title.alternativeImmobilization of papain in polymer gelsen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра органічних и фармацевтичних технологійuk
opu.citation.journalСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.citation.firstpage57en
opu.citation.lastpage59en
opu.citation.conferenceСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.citation.issue54en
opu.conference.dates13-17 травня 2019 р.en
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. фармації
Тези доповідей 54-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9-16.pdf134.79 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.