Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8993
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБас, Валерій Андрійович-
dc.contributor.authorБавико, Олександр Євгенович-
dc.date.accessioned2019-10-28T07:46:03Z-
dc.date.available2019-10-28T07:46:03Z-
dc.date.issued2019-09-
dc.identifier.citationБас, В. А. Особливості управління асортиментом харчових продуктів торговельних підприємств України / В. А. Бас, О. Є. Бавико // Сучас. менеджмент економ. систем в координатах парадигми сталого розвитку : матеріали І Міжнарод. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18 верес. 2019 p. / Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2019. - С. 159-160.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8993-
dc.language.isouken
dc.publisherОдеський національний політехнічний університетen
dc.subjectасортиментen
dc.subjectхарчові продуктиen
dc.titleОсобливості управління асортиментом харчових продуктів торговельних підприємств Україниen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра підприємництва і торгівліuk
opu.citation.firstpage159en
opu.citation.lastpage160en
opu.citation.conferenceМіжнародна науково–практична конференція «Сучасний менеджмент економічних систем в координатах парадигми сталого розвитку»en
opu.staff.ido.ie.bavuko@opu.uaen
opu.conference.dates18 вересня 2019 рокуen
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ПіТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези конференції Бас В.А..pdf599.73 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.