Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8994
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБавико, Олександр Євгенович-
dc.date.accessioned2019-10-28T07:50:59Z-
dc.date.available2019-10-28T07:50:59Z-
dc.date.issued2019-09-
dc.identifier.citationБавико, О. Є. Аналіз стуктури споживання продуктів харчування населенням України / О. Є. Бавико // Сучас. менеджмент економ. систем в координатах парадигми сталого pозвитку : матеріали І Mіжнарод. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18 верес. 2019 p. / Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2019. - С. 154-155.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8994-
dc.language.isouken
dc.publisherОдеський національний політехнічний університетen
dc.subjectпродукти харчуванняen
dc.subjectструктура споживанняen
dc.titleАналіз стуктури споживання продуктів харчування населенням Україниen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра підприємництва і торгівліuk
opu.citation.firstpage154en
opu.citation.lastpage155en
opu.citation.conferenceМіжнародна науково–практична конференція «Сучасний менеджмент економічних систем в координатах парадигми сталого розвитку»en
opu.staff.ido.ie.bavuko@opu.uaen
opu.conference.dates18 вересня 2019 рокуen
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ПіТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези конференції_Бавико О.Є..pdf602.22 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.