Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8995
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБондарчук, Марія Євгеновна-
dc.date.accessioned2019-10-28T07:55:16Z-
dc.date.available2019-10-28T07:55:16Z-
dc.date.issued2019-09-
dc.identifier.citationБондарчук, М. Є. Тенденції розвитку внутрішнього ринку харчових продуктів в Україні / М. Є. Бондарчук // Сучас. менеджмент економ. систем в координатах парадигми сталого розвитку : матеріали І Міжнарод. наук.-практ. конф., Одес. нац. політехн. ун-т, м. Одеса, 18 верес. 2019 р. - Одеса, 2019. - С. 152-153.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8995-
dc.language.isouken
dc.publisherОдеський національний політехнічний університетen
dc.subjectвнутрішній ринокen
dc.subjectтенденції ринкуen
dc.titleТенденції розвитку внутрішнього ринку харчових продуктівen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра підприємництва і торгівліuk
opu.citation.firstpage152en
opu.citation.lastpage153en
opu.citation.conferenceМіжнародна науково-практична конференція "Підприємництво і торгівля тенденції розвитку"en
opu.staff.idbondarchuk.m.ie@opu.uaen
opu.conference.dates18 вересня 2019 рокуen
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ПіТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези конференції Бондарчук М.Є..pdf616.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.