Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9286
Название: Методичні вказівки для проведення практичних занятть за курсом «Введення у спеціальність» для студентів спец. «Атомна енергетика»
Авторы: Галацан, Марк Петрович
Дубковский, Вячеслав Александрович
Ключевые слова: Методичні вказівки для проведення практичних занятть за курсом «Введення у спеціальність» для студентів спец. «Атомна енергетика»
Дата публикации: 2009
Библиографическое описание: Методичні вказівки для проведення практичних занятть за курсом «Введення у спеціальність» для студентів очної та заочної форми навчання за напрямом 6.090502 - Атомна енергетика / уклад. : В. О. Дубковський, М. П. Галацан / Одес. нац. політехн. ун-т – Одеса : ОНПУ, 2009. - 26 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки для проведення практичних занятть за курсом «Введення у спеціальність» для студентів спец. «Атомна енергетика»
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9286
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали каф. АЕС

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
№12 MV3185.pdfМетодичні вказівки для проведення практичних занятть за курсом «Введення у спеціальність» для студентів спец. «Атомна енергетика»765.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.