Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Лапін, О. В.![]() |
|
dc.contributor.author | Горицька, К. М.![]() |
|
dc.contributor.author | Lapin, O. V.![]() |
|
dc.contributor.author | Gorizkaya, K. M.![]() |
|
dc.date.accessioned | 2017-04-04T18:33:19Z | |
dc.date.available | 2017-04-04T18:33:19Z | |
dc.date.issued | 2016 | |
dc.identifier.citation | Лапін, О. В. Шляхи удосконалення експортного потенціалу підприємств харчової промисловості [Електронний ресурс] / О. В. Лапін, К. М. Горицька // Ефективна економіка / Дніпропетров. держ. аграрно-економ. ун-т. – 2016. - № 11. - Режим доступу: http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=5261 | uk |
dc.identifier.issn | 2307-2105 | |
dc.identifier.uri | http://www.economy.nayka.com.ua/?op=1&z=5261 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/1809 | |
dc.description.abstract | У даній статті висвітлено основні проблеми зовнішньоекономічної діяльності та та запропоновані можливі шляхи покращення експортного потенціалу підприємств харчової промисловості, дана загальна характеристика зовнішньоекономічної діяльності в Україні і визначена її роль у діяльності підприємств. Запропоновані заходи що до підвищення ефективності ЗЕД, яка має значний вплив на діяльність підприємства в цілому. Сформовані правила, зроблені висновки та надані рекомендації яких слід дотримуватись для забезпечення прибутковості діяльності підприємства. | en |
dc.description.abstract | This article highlights the key issues and foreign trade and suggested possible ways to improve the export potential of the food industry, the general characteristic of foreign trade in Ukraine and defined its role in the activity. Proposed measures towards improving the efficiency of foreign economic activity, which has a significant impact on the activities of the company as a whole. The prevailing rules, conclusions and recommendations to be followed to ensure the profitability of the company. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Дніпропетровський державний аграрно-економічний університет | en |
dc.subject | зовнішньоекономічна діяльність | en |
dc.subject | удосконалення | en |
dc.subject | експортний потенціал | en |
dc.subject | харчова промисловість | en |
dc.subject | розвиток | en |
dc.subject | експортна діяльність | en |
dc.subject | діяльність підприємства | en |
dc.subject | ефективність | en |
dc.subject | foreign trade | en |
dc.subject | improvement | en |
dc.subject | export potential | en |
dc.subject | food industry | en |
dc.subject | development | en |
dc.subject | export activities | en |
dc.subject | activities of the company | en |
dc.subject | efficiency | en |
dc.title | Шляхи удосконалення експортного потенціалу підприємств харчової промисловості | uk |
dc.title.alternative | Ways to improve the export potential of the food industry | en |
dc.type | Article | en |
opu.faculty | ІБЕІТ | |
opu.kafedra | Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльності | |
opu.citation.journal | Ефективна економіка | en |
opu.citation.issue | 11 | en |
opu.staff.id | a.v.lapin@opu.ua |