Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Лапін, О. В. | |
dc.contributor.author | Неумоіна, К. В. | |
dc.date.accessioned | 2017-06-23T12:33:23Z | |
dc.date.available | 2017-06-23T12:33:23Z | |
dc.date.issued | 2015-05 | |
dc.identifier.citation | Неумоіна, К. В. Особливості впровадження інновацій на підприємстві харчової галузі / К. В. Неумоіна ; наук. керівник О. В. Лапін // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 50-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2015. - С. 58. | uk |
dc.identifier.uri | http://storage.library.opu.ua/online/conference/tez_50/6-38.pdf | |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3591 | |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Одеса: ОНПУ | en |
dc.title | Особливості впровадження інновацій на підприємстві харчової галузі | en |
dc.type | Conference proceedings | en |
opu.kafedra | Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльності | uk |
opu.citation.volume | 6 | en |
opu.citation.firstpage | 58 | en |
opu.citation.conference | Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі | en |
opu.conference.dates | 22-26 мая 2015 | en |