eONPUIR

Проектування системи управління якістю обслуговування на підприємствах ресторанного господарства

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Фролова, Лариса Володимирівна
dc.contributor.author Дибок, В. Д.
dc.contributor.author ФРОЛОВА, ЛАРИСА ВЛАДИМИРОВНА
dc.contributor.author ДЫБОК, ВАЛЕНТИНА ВЛАДИМИРОВНА
dc.contributor.author FROLOVA, LARISA V.
dc.contributor.author DYBOK, VALENTYNA V.
dc.date.accessioned 2018-01-18T09:12:39Z
dc.date.available 2018-01-18T09:12:39Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation Фролова, Л. В. Проектування системи управління якістю обслуговування на підприємствах ресторанного господарства / Л. В. Фролова, В. Д. Дибок // Mechanism of Economic Regulation. - 2014. - № 3. - С. 63-71. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mre_2014_3_9 en
dc.identifier.issn 1726-8699
dc.identifier.uri http://nbuv.gov.ua/UJRN/Mre_2014_3_9
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/6853
dc.description.abstract Структурні зрушенні світової та вітчизняної економіки посилюють значення саме тих галузей, які мають соціальне спрямування. Відповідно до цих тенденцій підприємства ресторанного господарства займають, безумовно, визначні позиції серед підприємств соціальної інфраструктури, а саме організації харчування та дозвілля населення. Адже постійний розвиток цих підприємств та якості їх послуг є свідченням зростання гідного рівня життя в країні. Сьогодні підприємства ресторанного господарства все більше уваги приділяють відстеженню та аналізу якості послуг. Сучасні інтеграційні процеси у світове економічне співтовариство також зумовлюють необхідність цілеспрямованих дій щодо взаємоузгодження та вдосконалення чинної системи управління якістю обслуговування, вдосконалення внутрішньої нормативної документації, яка б сприяла підвищенню якості праці обслуговуючого персоналу та конкурентоспроможності вітчизняних підприємств харчування. en
dc.description.abstract Структурные сдвиги мировой и национальной экономики усиливают значение именно тех отраслей, которые имеют социальную направленность. В соответствии с этими тенденциями предприятия ресторанного хозяйства занимают, безусловно, выдающиеся позиции среди предприятий социальной инфраструктуры, а именно организации питания и досуга населения. Ведь постоянное развитие этих предприятий и качества их услуг является свидетельством роста достойного уровня жизни в стране. Сегодня предприятия ресторанного бизнеса всё больше внимания уделяют отслеживанию и анализу качества услуг. Современные интеграционные процессы в мировое экономическое сообщество также обуславливают необходимость целенаправленных действий по взаимоувязке и совершенствованию действующей системы управления качеством обслуживания, совершенствованию внутренней нормативной документации, которая бы способствовала повышению качества обслуживания и конкурентоспособности отечественных предприятий питания. en
dc.description.abstract The structural shifts in the world and domestic economy increase the significance of those branches that have a social direction. According to these tendencies the restaurant industry enterprises take up the distinguished positions among the enterprises of social infrastructure especially the organizations of catering and leisure activities. It is a constant development of these enterprises and quality of their service that is an evidence of improving a worth level of living in the country. Nowadays, the restaurant industry enterprises progressively concentrate on tracking and analysing the personnel service quality. The modern integration processes into the economic world community also justify the necessity of the focused actions concerning the mutual agreement and development of the current quality management system for the service personnel, improvement of internal normative documents that can drive the improvement of the labour quality of service personnel and increase of the competitive advantage of domestic catering establishments. en
dc.language.iso uk en
dc.publisher Суми: Вид-во СумДУ en
dc.subject обслуговуючий персонал en
dc.subject підприємство en
dc.subject ресторанне господарство en
dc.subject система управління якістю en
dc.subject обслуживающий персонал en
dc.subject предприятие en
dc.subject ресторанное хозяйство en
dc.subject система управления качеством en
dc.subject service personnel en
dc.subject enterprises en
dc.subject quality management system en
dc.subject restaurant industry en
dc.title Проектування системи управління якістю обслуговування на підприємствах ресторанного господарства en
dc.title.alternative Проектирование системы управления качеством обслуживания на предприятиях ресторанного хозяйства en
dc.title.alternative Planning of Quality Management System for Service Personnel of Restaurant Industry Enterprises en
dc.type Article en
opu.kafedra Кафедра підприємництва і торгівлі
opu.citation.journal Mechanism of Economic Regulation = Механізм регулювання економіки = Механизм регулирования экономики en
opu.citation.firstpage 63 en
opu.citation.lastpage 71 en
opu.citation.issue № 3 en
opu.staff.id l.v.frolova@opu.ua en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию