eONPUIR

Особливості планування діяльності підприємств харчової промисловості

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Панченко, М. О.
dc.contributor.author Мунтян, К. П.
dc.date.accessioned 2018-06-14T09:22:58Z
dc.date.available 2018-06-14T09:22:58Z
dc.date.issued 2018
dc.identifier.citation Панченко, М. О. Особливості планування діяльності підприємств харчової промисловості / М. О. Панченко, К. П. Мунтян // Акт. проблеми теорії та практики менеджменту : матеріали VІІ Міжнарод. наук.-практ. конф., м. Одеса, 28 трав. 2018 р. - Одеса, 2018. - С. 20-22. uk
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7647
dc.language.iso uk en
dc.publisher Odessa National Polytechnic University en
dc.title Особливості планування діяльності підприємств харчової промисловості en
dc.type Article en
opu.kafedra Кафедра менеджменту ім. І.П. Продіуса uk
opu.citation.firstpage 20 en
opu.citation.lastpage 22 en
opu.citation.conference VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми теорії та практики менеджменту» en
opu.conference.dates 28 травня en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию