Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Фроленкова, О. В. | |
dc.contributor.author | Frolenkova, O. V. | |
dc.contributor.author | Костецький, Д. О. | |
dc.contributor.author | Kosteckii, D. A. | |
dc.date.accessioned | 2019-08-08T09:24:36Z | |
dc.date.available | 2019-08-08T09:24:36Z | |
dc.date.issued | 2019-05 | |
dc.identifier.citation | Костецький, Д. О. Зміцнення сталевих деталей за допомогою поверхневого індукційного загартування / Д. О. Костецький ; наук. керівник О. В. Фроленкова // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 54-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2019. - С. 64-67. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8726 | |
dc.description.abstract | Метою роботи було вивчення як проходить зміцнення сталевих деталей за допомогою поверхневого індукційного загартування. Використання цього методу в техніці та промисловості. | en |
dc.description.abstract | The aim of the work was to study how the hardening of steel parts with the help of surface induction hardening. The use of this method in engineering and industry. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | ОНПУ | en |
dc.subject | зміцнення сталевих деталей | en |
dc.subject | поверхневе індукційне загартування | en |
dc.subject | strengthening of steel parts | en |
dc.subject | surface induction hardening | en |
dc.title | Зміцнення сталевих деталей за допомогою поверхневого індукційного загартування | en |
dc.title.alternative | Strengthening of steel parts with surface induction hardening | en |
dc.type | Conference proceedings | en |
opu.kafedra | Кафедра Технології конструкційних матеріалів та матеріалознавства | uk |
opu.citation.journal | Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі | en |
opu.citation.firstpage | 64 | en |
opu.citation.lastpage | 67 | en |
opu.citation.conference | Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі | en |
opu.citation.issue | 54 | en |
opu.conference.dates | 13-17 травня 2019 р. | en |