Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Бас, Валерій Андрійович![]() |
|
dc.contributor.author | Бавико, Олександр Євгенович![]() |
|
dc.date.accessioned | 2019-10-28T07:46:03Z | |
dc.date.available | 2019-10-28T07:46:03Z | |
dc.date.issued | 2019-09 | |
dc.identifier.citation | Бас, В. А. Особливості управління асортиментом харчових продуктів торговельних підприємств України / В. А. Бас, О. Є. Бавико // Сучас. менеджмент економ. систем в координатах парадигми сталого розвитку : матеріали І Міжнарод. наук.-практ. конф., м. Одеса, 18 верес. 2019 p. / Одес. нац. політехн. ун-т. - Одеса, 2019. - С. 159-160. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8993 | |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Одеський національний політехнічний університет | en |
dc.subject | асортимент | en |
dc.subject | харчові продукти | en |
dc.title | Особливості управління асортиментом харчових продуктів торговельних підприємств України | en |
dc.type | Conference proceedings | en |
opu.kafedra | Кафедра підприємництва і торгівлі | uk |
opu.citation.firstpage | 159 | en |
opu.citation.lastpage | 160 | en |
opu.citation.conference | Міжнародна науково–практична конференція «Сучасний менеджмент економічних систем в координатах парадигми сталого розвитку» | en |
opu.staff.id | o.ie.bavuko@opu.ua | en |
opu.conference.dates | 18 вересня 2019 року | en |