Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10204
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Зайченко, Катерина Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Zaichenko, Ekaterina | - |
dc.contributor.author | Шацков, Віктор Володимирович | - |
dc.contributor.author | Shatskov, Viktor | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-02T20:57:09Z | - |
dc.date.available | 2020-02-02T20:57:09Z | - |
dc.date.issued | 2018-08-11 | - |
dc.identifier.citation | Зайченко, К. С. Аналіз основних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу України / К. С. Зайченко, В. В. Шацков // Економ. журн. Одес. політехн. ун-ту = Economic journal Odesa polytechnic university. – 2018. – № 3 (5). – С. 20–27. | uk |
dc.identifier.issn | 2521-6384 | - |
dc.identifier.uri | https://economics.opu.ua/ejopu/2018/No3/20.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10204 | - |
dc.description.abstract | В даній статті проведено аналіз основних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу України. Проаналізовано основні показники, що характеризують специфіку розвитку ресторанного бізнесу за різними джерелами інформації, зокрема: обсяг реалізованої продукції, кількість підприємств та закладів ресторанного бізнесу. Надана структура закладів ресторанного бізнесу. Виявлено основні фактори впливу на сучасний розвиток ресторанного бізнесу. Досліджено такі фактори, як: ціна, маржа, попит, імпортозаміщення, необхідні інвестиції. Визначено найбільш ефективні напрямки функціонування закладів ресторанного бізнесу, серед них: орієнтованість на середній ціновий сегмент ринку, діяльність з обслуговуванням напоями, виготовлення крафтової продукції та відмова від імпортних товарів. | en |
dc.description.abstract | In this article an analysis of the main development trends in the restaurant business of Ukraine is carried out. The main indicators characterizing the specifics of the restaurant business development on different sources of information are analyzed, in particular: volume of sales, number of enterprises and institutions of restaurant business. The structure of restaurant business institutions is provided. Major factors of influence on modern development of restaurant business are revealed. Such factors as: price, margin, demand, import substitution, necessary investments are researched. The most effective directions of functioning of restaurant business institutions are determined, among them: focus on a market mid-price segment, activity with servicing by drinks, production of craft-products and refusal of import goods. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Одеський національний політехнічний університет | en |
dc.subject | ресторанний бізнес | en |
dc.subject | динаміка | en |
dc.subject | тенденції розвитку | en |
dc.subject | фактори впливу | en |
dc.subject | заклади | en |
dc.subject | restaurant business | en |
dc.subject | dynamics | en |
dc.subject | development trends | en |
dc.subject | factors of influence | en |
dc.subject | institutions | en |
dc.title | Аналіз основних тенденцій розвитку ресторанного бізнесу України | en |
dc.title.alternative | Analysis of the main development trends of restaurant business of Ukraine | en |
dc.type | Article | en |
opu.citation.journal | Економічний журнал Одеського політехнічного університету | en |
opu.citation.firstpage | 20 | en |
opu.citation.lastpage | 27 | en |
opu.citation.issue | 3(5) | en |
Располагается в коллекциях: | Економічний журнал, № 3 (5), 2018 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
20.pdf | 292.03 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.