Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10568
Название: Аналіз і управління ризиками на операційному рівні у виробництві фасованої мінеральної води «Куяльник» у рамках системи управління безпечністю продукцією
Авторы: Кисилевська, Альона Юріївна
Стоянова, Людмила Олександрівна
Прокопович, Ігор Валентинович
Зайцева, Любов Степанівна
Олексійчук, Олександра Вікторівна
Коєва, Катерина Олегівна
Кисилевская, Алёна Юрьевна
Стоянова, Людмила Александровна
Прокопович, Игорь Валентинович
Зайцева, Любовь Степановна
Олексийчук, Екатерина Викторовна
Коева, Екатерина Олеговна
Kysylevska, Alona
Stoianova, Liydmyla
Prokopovych, Ihor
Zaitseva, liubov
Oleksiichuk, Oleksandra
Koieva, Kateryna
Ключевые слова: операційна програма управління, критичні контрольні точки, мінеральна вода «Куяльник», НАССР
Дата публикации: 2020
Издательство: Львів: ТзОВ «Галицька видавнича спілка»
Библиографическое описание: Аналіз і управління ризиками на операційному рівні у виробництві фасованої мінеральної води «Куяльник» у рамках системи управління безпечністю продукцією / А. Ю. Кисилевська, Л. О. Стоянова, І. В. Прокопович, Л. С. Зайцева, О. В. Олексійчук, Х. О. Коєва // Technical Using of Measurement-2020 : тези доп. VІ Всеукр. наук.-техн. конф. молодих вчених у царині інформ.-вимірюв. технологій та метрології, Славське, 4–7 лютого 2020 р. – Львів, 2020. – С. 67–70.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/10568
ISBN: 978-617-7809-26-4
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. МВМС



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.