Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11668
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кустуров, Сергій Дмитрович | - |
dc.contributor.author | Кустуров, Сергей Дмитриевич | - |
dc.contributor.author | Kusturov, Sergey | - |
dc.contributor.author | Пушкарьов, Юрій Миколайович | - |
dc.contributor.author | Пушкарев, Юрий Николаевич | - |
dc.contributor.author | Pushkarev, Yuri | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-10T12:26:29Z | - |
dc.date.available | 2021-06-10T12:26:29Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Кустуров, С. Д. Аналіз впливу ступеня подрібнення рослинної сировини на ефективність процесів екстракції / С. Д. Кустуров ; наук. керівник Ю. М. Пушкарьов // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ДУОП-магістрантів. - Одеса, 2021. - С. 190-192. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11668 | - |
dc.description.abstract | Встановлено вплив ступеня подрібненості будь якої рослинної сировини на процес екстракції. Виявлено оптимальний режим подрібнення при якому збільшується отримання дослідної проби з розміром часток від 0,5мм до 0,25мм, та з мінімальними втратами початкових характеристик. | en |
dc.description.abstract | Установлено влияние степени измельчённости любого растительного сырья на процесс экстракции. Выявлен оптимальний режим измельчения при котором увеличивается получение исследуемой проби с размером частиц от 0,5мм до 0,25мм, и с минимальными потерями начальных характеристик. | en |
dc.description.abstract | The influence of the degree of shredding of any plant raw material on the extraction process has been established. The optimal grinding mode has been identified, which increases the production of the test sample with a particle size from 0.5 mm to 0.25 mm, and with minimal loss of initial characteristics. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Одеса: [б. в.] | en |
dc.subject | подрібненість | en |
dc.subject | екстракція | en |
dc.subject | рослинна сировина | en |
dc.subject | процес | en |
dc.subject | розмір часток | en |
dc.subject | измельчённость | en |
dc.subject | растительное сырьё | en |
dc.subject | экстракция | en |
dc.subject | размер частиц | en |
dc.subject | процесс | en |
dc.subject | shredding | en |
dc.subject | extraction | en |
dc.subject | plant raw materials | en |
dc.subject | process | en |
dc.subject | particle size | en |
dc.title | Аналіз впливу ступеня подрібнення рослинної сировини на ефективність процесів екстракції | en |
dc.title.alternative | Анализ влияния степени измельчения растительного сырья на эффективность процессов экстракции | en |
dc.title.alternative | Analysis of the influence of the degree of grinding of plant raw materials on the efficiency of extraction processes | en |
dc.type | Conference proceedings | en |
opu.citation.firstpage | 190 | en |
opu.citation.lastpage | 192 | en |
opu.citation.issue | 56 | en |
opu.staff.id | y.m.pushkarov@opu.ua | en |
Располагается в коллекциях: | Тези доповідей 56-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
190-192-Pushkarev-Kusturov.pdf | 536.27 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.