Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11668
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКустуров, Сергій Дмитрович-
dc.contributor.authorКустуров, Сергей Дмитриевич-
dc.contributor.authorKusturov, Sergey-
dc.contributor.authorПушкарьов, Юрій Миколайович-
dc.contributor.authorПушкарев, Юрий Николаевич-
dc.contributor.authorPushkarev, Yuri-
dc.date.accessioned2021-06-10T12:26:29Z-
dc.date.available2021-06-10T12:26:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКустуров, С. Д. Аналіз впливу ступеня подрібнення рослинної сировини на ефективність процесів екстракції / С. Д. Кустуров ; наук. керівник Ю. М. Пушкарьов // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ДУОП-магістрантів. - Одеса, 2021. - С. 190-192.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11668-
dc.description.abstractВстановлено вплив ступеня подрібненості будь якої рослинної сировини на процес екстракції. Виявлено оптимальний режим подрібнення при якому збільшується отримання дослідної проби з розміром часток від 0,5мм до 0,25мм, та з мінімальними втратами початкових характеристик.en
dc.description.abstractУстановлено влияние степени измельчённости любого растительного сырья на процесс экстракции. Выявлен оптимальний режим измельчения при котором увеличивается получение исследуемой проби с размером частиц от 0,5мм до 0,25мм, и с минимальными потерями начальных характеристик.en
dc.description.abstractThe influence of the degree of shredding of any plant raw material on the extraction process has been established. The optimal grinding mode has been identified, which increases the production of the test sample with a particle size from 0.5 mm to 0.25 mm, and with minimal loss of initial characteristics.en
dc.language.isouken
dc.publisherОдеса: [б. в.]en
dc.subjectподрібненістьen
dc.subjectекстракціяen
dc.subjectрослинна сировинаen
dc.subjectпроцесen
dc.subjectрозмір частокen
dc.subjectизмельчённостьen
dc.subjectрастительное сырьёen
dc.subjectэкстракцияen
dc.subjectразмер частицen
dc.subjectпроцессen
dc.subjectshreddingen
dc.subjectextractionen
dc.subjectplant raw materialsen
dc.subjectprocessen
dc.subjectparticle sizeen
dc.titleАналіз впливу ступеня подрібнення рослинної сировини на ефективність процесів екстракціїen
dc.title.alternativeАнализ влияния степени измельчения растительного сырья на эффективность процессов экстракцииen
dc.title.alternativeAnalysis of the influence of the degree of grinding of plant raw materials on the efficiency of extraction processesen
dc.typeConference proceedingsen
opu.citation.firstpage190en
opu.citation.lastpage192en
opu.citation.issue56en
opu.staff.idy.m.pushkarov@opu.uaen
Располагается в коллекциях:Тези доповідей 56-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
190-192-Pushkarev-Kusturov.pdf536.27 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.