Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11676
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСапожник, Віктор Вікторович-
dc.contributor.authorСапожник, Виктор Викторович-
dc.contributor.authorSapozhnik, Victor-
dc.contributor.authorНіколенкo, Анатолій Олександрович-
dc.contributor.authorНиколенко, Анатолий Александрович-
dc.contributor.authorNikolenko, Anatolii-
dc.date.accessioned2021-06-16T08:46:07Z-
dc.date.available2021-06-16T08:46:07Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationСапожник, В. В. Вiзуальний аналiз кольорових зображень м'язової тканини для оцiнки якостi яловичини / В. В. Сапожник, А. О. Нiколенко // Modern Information Technology 2021 = Сучасні інформ. технології 2021 : матеріали одинадцятої Міжнарод. наук. конф. студентів та молодих учених / Держ. ун-т «Одес. політехніка». – Одеса, 2021. – С. 10–11.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11676-
dc.description.abstractПроведено эксперимент обробки кольорових зображень з цiллю анализу якостi м'яса за допомогою згорткової нейронної мережi. Аналiз вiдобразив можливiсть визначити якiсть та термiн зберiгання м'яса шляхом навчання згорткової нейронної мережi на основi iснуючого набору цифрових зображень м'язової тканини.en
dc.language.isouken
dc.titleВiзуальний аналiз кольорових зображень м'язової тканини для оцiнки якостi яловичиниen
dc.typeArticleen
opu.kafedraКафедра інформаційних системuk
opu.citation.journalМатерiали одинадцятої Міжнародної наукової конференцiї студентів та молодих учених "Сучасні інформацiйнi технології" = " Modern Information Technology"en
opu.citation.firstpage10en
opu.citation.lastpage11en
opu.citation.conferenceModern Information Technology = Сучасні інформацiйнi технологіїen
opu.staff.idnikolenko@opu.ua-
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ІС
Modern Information Technology – Сучасні Інформаційні Технології 2021

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
10-11.pdf220.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
тит.jpg42.06 kBJPEGПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.