Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/14769
Название: | Improving the enterprise risk management system through the implementation of the HACCP system |
Другие названия: | Удосконалення системи управління ризиками підприємства через впровадження системи HACCP |
Авторы: | Filippov, Volodymyr Філіппов, Володимир Юрійович Neikov, Serhii Нейков, Сергій Олександрович Shepeliuk, Dariia Шепелюк, Д. О. Shevchenko, Alina Шевченко, А. М. |
Ключевые слова: | система управління удосконалення ризик підприємство HACCP принципи алгоритм впровадження system management improvement risk enterprise HACCP principles algorithm implementation |
Дата публикации: | 27-Янв-2024 |
Издательство: | Державний університет "Одеська політехніка" |
Библиографическое описание: | Filippov, V. Yu., Neykov, S. O., Shepeliuk, D. O., Shevchenko, A. M. (2024). Improving the enterprise risk management system through the implementation of the HACCP system. ECONOMICS: time realities, 1 (71), 104–113. Filippov, V. Yu. Improving the enterprise risk management system through the implementation of the HACCP system / V. Yu. Filippov, S. O. Neykov, D. O. Shepeliuk, A. M. Shevchenko // ECONOMICS: time realities = ЕКОНОМІКА: реалії часу [Електрон. ресурс]. – Оdesa, 2024. – № 1 (71). – Р. 104–113. |
Краткий осмотр (реферат): | У статті розглядаються переваги та недоліки впровадження системи HACCP, а також детальний алгоритм її впровадження . Наразі підприємства все частіше стикаються з новими викликами: зростаючими вимогами споживачів, жорсткою
ринковою конкуренцією та посиленням законодавчих вимог .
Це змушує їх шукати нові методи ефективного управління ризиками . Незважаючи на існуючі практики, багато компаній продовжують мати проблеми з управлінням ризиками, особливо
у сфері безпеки продукції . Критичні випадки підкреслюють необхідність контролю виробництва на всіх етапах . Вдосконалення системи управління ризиками на підприємстві через впровадження системи HACCP є важливим
кроком для забезпечення безпечності харчових продуктів . Її інтеграція допомагає вирішити проблеми, пов'язані з потенційними ризиками безпеки харчових продуктів у харчовій промисловості . Ідентифікація, оцінка та контроль потенційно небезпечних факторів гарантують виробництво безпечної продукції. The article discusses the advantages and disadvantages of implementing the HACCP system, along with a detailed algorithm for its implementation.Currently, businesses are increasingly facing new challenges: growing consumer demands, stiff market competition, and heightened legislative requirements. This forces them to seek new methods of effective risk management. Despite existing practices, many companies continue to experience issues with risk management, especially in the realm of product safety. Critical incidents underscore the need for production control at all stages. Enhancing the risk management system in enterprises through the implementation of the HACCP system is a significant step towards ensuring the safety of food products. Its integration helps address issues related to potential risks in food safety within the food industry. Identification,assessment, and control of potentially hazardous factors ensure the production of safe products. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/14769 |
ISSN: | 2226-2172 |
Располагается в коллекциях: | ЕКОНОМІКА: реалії часу №1(71), 2024 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
104.pdf | 457.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
Инструменты администратора