Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/1653
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Захарченко, Віталій Іванович | - |
dc.contributor.author | Zakharchenko, Vitalii | - |
dc.contributor.author | Андрієнко, Валентина Михайлівна | - |
dc.contributor.author | Andriienko, Valentyna | - |
dc.date.accessioned | 2017-03-16T08:10:16Z | - |
dc.date.available | 2017-03-16T08:10:16Z | - |
dc.date.issued | 2014-11 | - |
dc.identifier.citation | Захарченко, В. І. Методичні основи регіонального ціноутворення на промислову продукцію / В. І. Захарченко, Н. М. Андрієнко // ЕКОНОМІКА: реалії часу = ECONOMICS: time realities [Електрон. ресурс]. – Одеса, 2015. – № 2 (18). – С. 201-206. | uk |
dc.identifier.issn | 2226-2172 | - |
dc.identifier.uri | http://economics.opu.ua/files/archive/2015/No2/201-206.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/xmlui/handle/123456789/1653 | - |
dc.description.abstract | У статті запропоновано методику встановлення ціни в ринкових умовах, яка дозволяє врахувати інтереси виробника і споживача. Ця методика включає можливість поєднання витратного методу ціноутворення і оцінки попиту. Виділено показники мінімального і максимального значення ціни продукції, споживчої значущості продукції. Обґрунтовано, що встановлення цін, виходячи зі споживчої значущості товару, дозволяє підприємству проводити свою політику ціноутворення і дає шанс стати провідним у визначенні рівня цін на ринку | en |
dc.description.abstract | The paper proposes a methodology for establishing the price in a market environment that allows you to take into account the interests of producers and consumers. This technique makes it possible to combine together the cost plus method of pricing and assessment of demand. Obtained parameters minimum and maximum price of the product, the importance of consumer products. It is proved that the pricing based on the importance of consumer goods, allows the company to pursue its policy of pricing and a chance to become a leader in determining the level of prices in the market. | en |
dc.description.abstract | В статье предложена методика установления цены в рыночных условиях, которая позволяет учесть интересы производителя и потребителя. Эта методика дает возможность совместить воедино затратный метод ценообразования и оценку спроса. Выделены показатели минимального и максимального значения цены продукции, потребительской значимости продукции. Обосновано, что установление цен, исходя из потребительской значимости товара, позволяет предприятию проводить свою политику ценообразования и дает шанс стать ведущим в определении уровня цен на рынке. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Одеський національний політехнічний університет | en |
dc.subject | метод | en |
dc.subject | товар | en |
dc.subject | ринок | en |
dc.subject | попит | en |
dc.subject | цінова політика | en |
dc.subject | коефіцієнт еластичності | en |
dc.subject | method | en |
dc.subject | product | en |
dc.subject | market demand | en |
dc.subject | pricing | en |
dc.subject | elasticity coefficient | en |
dc.subject | метод | en |
dc.subject | товар | en |
dc.subject | рынок | en |
dc.subject | спрос | en |
dc.subject | ценовая политика | en |
dc.subject | коэффициент эластичности | en |
dc.title | Методичні основи регіонального ціноутворення на промислову продукцію | Uk |
dc.title.alternative | Methodical bases of regional pricing for industrial products | en |
dc.type | Article | en |
opu.faculty | ІБЕІТ | - |
opu.kafedra | Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльності | uk |
opu.kafedra | Кафедра економічної кібернетики та інформаційних технологій | uk |
opu.citation.journal | ЕКОНОМІКА: реалії часу | en |
opu.citation.firstpage | 201 | en |
opu.citation.lastpage | 206 | en |
opu.citation.issue | №2(18), 2015 | en |
Располагается в коллекциях: | Статті каф. ЕКІТ Статті каф. ММІ ЕКОНОМІКА: реалії часу №2(18), 2015 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
201-206.pdf | 344.55 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.
Инструменты администратора