Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/2601
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Чебукіна, В. Ф. | - |
dc.contributor.author | Chebukina, V. | - |
dc.date.accessioned | 2017-05-16T12:16:37Z | - |
dc.date.available | 2017-05-16T12:16:37Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Чебукіна, В. Ф. Особливості організації практичної підготовки фахівців у вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації / В. Ф. Чебукіна // Інформ. технології в освіті, науці та вир-ві = Information technologies in education, science and production : зб. наук. пр. – Одеса, 2013. – Вип. 3 (4). – С. 204–210. | uk |
dc.identifier.issn | 2307-4752 | - |
dc.identifier.uri | http://sbornik.college.ks.ua/downloads/sbornik4/pdf/28.pdf | - |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/2601 | - |
dc.description.abstract | У статті розглядаються шляхи формування професійних компетенцій молодшого спеціаліста техніка – технолога відповідно до сучасних вимог ринку праці. | en |
dc.description.abstract | In the article ways of professional competences forming of junior specialist technician-technologyst according to modern demands of labour market are considered. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | Odessa National Polytechnic University | en |
dc.title | Особливості організації практичної підготовки фахівців у вищих навчальних закладах І-ІІ рівня акредитації | en |
dc.title.alternative | Paculiarities of practical preparation of specialists at higher educational establishments of I-II accreditation levels | en |
dc.type | Article | en |
opu.citation.journal | Інформаційні технології в освіті, науці та виробництві | en |
opu.citation.firstpage | 204 | en |
opu.citation.lastpage | 210 | en |
opu.citation.issue | 3(4) | en |
Располагается в коллекциях: | Випуск №3(4) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
28.pdf | 236.22 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.