Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7719
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorАлександрова, Олександра Ігорівна-
dc.contributor.authorАлександрова, Александра Игоревна-
dc.contributor.authorAleksandrova, Oleksandra-
dc.contributor.authorТкачова, Ганна В.-
dc.contributor.authorТкачова, Анна В.-
dc.contributor.authorTkachova, Hanna-
dc.date.accessioned2018-06-19T08:31:38Z-
dc.date.available2018-06-19T08:31:38Z-
dc.date.issued2018-05-
dc.identifier.citationТкачова, Г. В. Фітохімічний аналіз різних сортів Vitis vinifera / Г. В. Ткачова ; наук. керівник О. І. Александрова // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 53-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2018. - С. 25-28.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7719-
dc.description.abstractРобота присвячена вивченню біологічно активних сполук у екстрактах різних сортів винограду: Мускат Білий, Суручанський Білий та Кишмиш. Було визначено кількісний вміст поліфенолів, флавоноїдів, каротиноїдів та аскорбінової кислоти, а також вміст клітковини залежно від сорту винограду. Встановлено, що Кишмиш займає перше місце за вмістом аскорбінової кислоти та каротиноїдів; Мускат – за вмістом поліфенолів, а Суручанський білий – за вмістом флавоноїдів. Вміст клітковини для всіх сортів винограду міститься на рівні 2 – 4 %.en
dc.description.abstractРабота посвящена изучению биологически активных веществ в экстрактах разных сортов винограда: Мускат Белый, Суручанский Белый и Кишмиш. Было установлено количественное содержание полифенолов, флавоноидов, каротиноидов и аскорбиновой кислоты, а также содержание клетчатки в зависимости от сорта винограда. Установлено, что Кишмиш занимает первое место по содержанию аскорбиновой кислоты и каротиноидов; Мускат – по содержанию полифенолов, а Суручанский белый – по содержанию флавоноидов. Содержание клетчатки для всех сортов винограда на уровне 2 – 4 %.en
dc.description.abstractThe work is devoted to the study of biologically active substances of extracts of different grape varieties: Muscat White, Suruchansky White and Kishmish. It was shown, that quantitative content of polyphenols, flavonoids, carotenoids, ascorbic acid and cellulose was determined depending on the grape variety. It was found that Kishmish occupies the first place in the content of ascorbic acid and carotenoids; Muscat – according to the content of polyphenols, and Suruchansky White - in content of flavonoids. The cellulose content for all grape varieties was 2 – 4 %en
dc.language.isouken
dc.publisherОдеса: ОНПУen
dc.subjectвиноградen
dc.subjectполіфенолиen
dc.subjectфлавоноїдиen
dc.subjectкаротиноїдиen
dc.subjectаскорбінова кислотаen
dc.subjectклітковинаen
dc.subjectвиноградen
dc.subjectполифенолыen
dc.subjectфлавоноидыen
dc.subjectкаротиноидыen
dc.subjectаскорбиновая кислотаen
dc.subjectклетчаткаen
dc.subjectgrapesen
dc.subjectpolyphenolsen
dc.subjectflavonoidsen
dc.subjectcarotenoidsen
dc.subjectascorbic aciden
dc.subjectcelluloseen
dc.titleФітохімічний аналіз різних сортів Vitis viniferaen
dc.title.alternativeФитохимический анализ разных сортов Vitis viniferaen
dc.title.alternativePhytochemical analysis in different samples of Vitis viniferaen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра органічних и фармацевтичних технологійuk
opu.citation.volume9en
opu.citation.firstpage25en
opu.citation.lastpage28en
opu.citation.conferenceСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.conference.dates14-18 мая 2018en
Располагается в коллекциях:Статті каф. фармації
Тези доповідей 53-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9-10.pdf66.51 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.