Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7733
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКуншенко, Борис Васильович-
dc.contributor.authorKunshenko, Borys-
dc.contributor.authorГенчевський, Іван Геннадійович-
dc.contributor.authorGenchevskyi, Ivan-
dc.contributor.authorКуншенко, Борис Васильевич-
dc.contributor.authorГенчевский, Иван Геннадьевич-
dc.date.accessioned2018-06-22T07:26:55Z-
dc.date.available2018-06-22T07:26:55Z-
dc.date.issued2018-05-
dc.identifier.citationГенчевській, І. Г. Переробка пальмовї олії. Оптимізація процесів гідрогенізації і переетерифікації рослинних жирів / І. Г. Генчевській ; наук. керівник Б. В. Куншенко // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 53-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2018. - С. 39-41.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/7733-
dc.description.abstractВ даному дипломному проекті розглянуті методи переробки пальмової олії та її фракцій. Вибрано рішення оптимізації процесів гідрогенізації і переетерифікації на існуючому виробництві. Наведено відомості про склад і фізико-хімічні властивості жирів та олій та вимоги до якості одержуваного продукту. Описано основні технологічні схеми виробництва.en
dc.description.abstractВ данном дипломном проекте рассмотрены методы переработки пальмового масла и его фракций. Выбрано решение оптимизации процессов гидрогенизации и переэтерификации на существующем производстве. Приведены сведения о составе и физико-химических свойствах жиров и масел, а также требования к качеству получаемого продукта. Описаны основные технологические схемы производства.en
dc.description.abstractIn this diploma project the methods of processing palm oil and its fractions.The decision is made to optimize processes of hydrogenation and re-etherification on the existing production. Information on the composition and physical and chemical properties of fats and oils and the requirements for the quality of the product obtained are given. The main technological schemes of production are described.en
dc.language.isouken
dc.publisherОдеса: ОНПУen
dc.subjectгидрогенизацияen
dc.subjectпереетерифікаціяen
dc.subjectстеаринen
dc.subjectолеїнen
dc.subjectфракціонуванняen
dc.subjectрафінаціяen
dc.subjectочищенняen
dc.subjectдистиляціяen
dc.subjectреакторen
dc.subjectдеаераторen
dc.subjectгидрогенизацияen
dc.subjectпереэтерификацияen
dc.subjectстеаринen
dc.subjectолеинen
dc.subjectфракционированиеen
dc.subjectрафинацияen
dc.subjectочисткаen
dc.subjectдистиляцияen
dc.subjectреакторen
dc.subjectдеаэраторen
dc.subjecthydrogenationen
dc.subjecttransesterificationen
dc.subjectstearinen
dc.subjectoleinen
dc.subjectfractionationen
dc.subjectrefiningen
dc.subjectpurificationen
dc.subjectdistillationen
dc.subjectreactoren
dc.subjectdeaeratoren
dc.titleПереробка пальмовї олії. Оптимізація процесів гідрогенізації і переетерифікації рослинних жирівen
dc.title.alternativeПереработка пальмового масла. Оптимизация процессов гидрогенизации и переэтерификации растительных жировen
dc.title.alternativePalm oil processing. Optimization of processes of hydrogenation and transesterification of vegetable fatsen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра органічних и фармацевтичних технологійuk
opu.citation.volume9en
opu.citation.firstpage39en
opu.citation.lastpage41en
opu.citation.conferenceСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.conference.dates14-18 мая 2018en
Располагается в коллекциях:Статті каф. фармації
Тези доповідей 53-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9-14.pdf67.17 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.