Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8559
Название: Якість рибної продукції та основні тенденції розвитку внутрішнього ринку
Авторы: Бавико, Олександр Євгенович
Ключевые слова: внутрішній ринок
якість продуктів
безпечність продуктів
тенденції розвитку
Дата публикации: 2017
Издательство: Донецький нацональний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Библиографическое описание: Бавико, О. Є. Якість рибної продукції та основні тенденції розвитку внутрішнього ринку / О. Є. Бавико // Торгівля і ринок : темат. зб. наук. пр. – 2017. – № 2 (42). – С. 28-35.
Краткий осмотр (реферат): Визначено основні тенденції розвитку внутрішнього ринку рибної продукції в Україні, оцінка якості та безпечності м’яса свіжої річкової та морської риби, що реалізується через роздрібну мережу у місті Кривий Ріг. У дослідженні використано комплекс загальнонаукових методів: групування та аналізу статистичної інформації, порівняння отриманих значень та екстраполяції результатів на наступні періоди розвитку, а також вимірювальні методи товарознавчої експертизи. Визначено основні тенденції розвитку внутрішнього ринку рибної продукції, що безпосередньо залежать від макроекономічної кон’юнктури. У 2016 р. обсяг ринку був на 8,9 % менше, ніж у 2010 р. Внутрішній ринок риби на 30 % представлений імпортованою продукцією. Зменшення купівельної спроможності стимулює виробництво та продаж недорогих консервів та готових рибних продуктів. Макроекономічна стабілізація може стимулювати зростання обсягів ринку на 2–3 % у 2018 р. Дослідження якості підтвердило більшу поживну цінність морської риби. У досліджених зразках м’яса свіжої річкової риби встановлено вміст гранично допустимої кількості важких металів, що є наслідком забруднення навколишнього середовища добувними та переробними підприємствами регіону
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8559
ISSN: 2079-4819
Располагается в коллекциях:Статті каф. ПіТ



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.