Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8731
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorНикульшин Виктор Русланович-
dc.contributor.advisorНікульшин, Володимир Русланович-
dc.contributor.advisorNikulshyn, Volodymyr-
dc.contributor.authorМельнік, Сергій Ігорович-
dc.contributor.authorМельник, Сергей Игоревич-
dc.contributor.authorМelnik, Serhii-
dc.contributor.authorДенисова, Алла Євсіївна-
dc.contributor.authorДенисова, Алла Евсеевна-
dc.contributor.authorDenysova, Alla-
dc.contributor.authorПахолюк, Руслан Андрійович-
dc.contributor.authorПахолюк, Руслан Андреевич-
dc.contributor.authorPakholiuk, Ruslan-
dc.contributor.authorСтрельчук, Сергій Володимирович-
dc.contributor.authorСтрельчук, Сергей Владимирович-
dc.contributor.authorStrelchuk, Serhii-
dc.contributor.authorНикульшин, Виктор Русланович-
dc.contributor.authorНікульшин, Володимир Русланович-
dc.date.accessioned2019-08-16T09:47:10Z-
dc.date.available2019-08-16T09:47:10Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.citationPakholyuk, R. A. Exergy charateristics of sugar production / R. A. Pakholyuk, S. V. Strelchuk ; supervisors V. R. Nikulshin, S. I. Melnik, A. E. Denisova // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 54-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2019. - С. 1-3.en
dc.identifier.citationPakholyuk, R. A., Strelchuk,.S. V., supervisors Nikulshin, V. R. Melnik, S. I. Denisova, A. E. (2019). Exergy charateristics of sugar production. Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 54-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів, Одеса, 1-3.en
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8731-
dc.description.abstractБула розглянута типова технологічна схема виробництва цукру продуктивністю 3000 т/добу та визначено відповідні ексергетичної характеристики. Окремо були оцінені втрати ексергії і ступеня термодинамічної досконалості для основних процесів цукрового виробництва, а саме: підготовки сировини, підігріву сиропів, випарювання, збору сиропів, фільтрації. Як показали розрахунки, для системи виробництва цукру в цілому найбільші ексергетичної втрат (понад 70%) припадають на процеси випарювання, тому цим процесам повинно бути приділено найбільшу увагу.en
dc.description.abstractБыла рассмотрена типовая технологическая схема производства сахара производительностью 3000 т/сутки и определены соответствующие эксергетические характеристики. Отдельно были оценены потери эксергии и степени термодинамического совершенства для основных процессов сахарного производства, а именно: подготовки сырья, подогрева сиропов, выпарки, сбора сиропов, фильтрации. Как показали расчеты, для системы производства сахара в целом наибольшие эксергетические потери (более 70 %) приходятся на процессы выпарки, поэтому этим процессам должно быть уделено наибольшее внимание.en
dc.description.abstractA typical technological scheme of sugar production with a capacity of 3000 tons/day was considered and the corresponding exergy characteristics were determined. The loss of exergy and the degree of thermodynamic perfection for the typical processes of sugar production were evaluated: preparation of raw materials, heating of syrups, evaporation, collection of syrups, filtration. As calculations have shown, for the system of sugar production as a whole, the greatest exergy losses (more than 70%) fall on evaporation processes, therefore, the most attention should be paid to these processes.en
dc.language.isouken
dc.publisherОНПУen
dc.subjectвиробництво цукруen
dc.subjectвтрати ексергіїen
dc.subjectступінь термодинамічної досконалостіen
dc.subjectпроизводство сахараen
dc.subjectпотери эксергииen
dc.subjectстепень термодинамического совершенстваen
dc.subjectsugar productionen
dc.subjectexergy lossesen
dc.subjectdegree of thermodynamic perfectionen
dc.titleExergy charateristics of sugar productionen
dc.title.alternativeЭксергетические характеристики сахарного производстваen
dc.title.alternativeЕксергетичні характеристики виробництва цукруen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра теплових електричних станцій та енергозберігаючих технологійuk
opu.kafedraКафедра теоретичної, загальної та нетрадиційної енергетики-
opu.citation.journalСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.citation.firstpage1en
opu.citation.lastpage3en
opu.citation.conferenceСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.citation.issue54en
opu.staff.idmardaud@opu.ua-
opu.staff.idvnikul@opu.ua-
opu.staff.iddentf@opu.ua-
opu.conference.dates13-17 травня 2019 р.en
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ТЗНЕ
Матеріали конференцій, семінарів каф. ТЕСЕТ
Тези доповідей 54-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
8-1.pdf114.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.