Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8736
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Протункевич, Ольга Олегівна | - |
dc.contributor.author | Protunkevich, Olga | - |
dc.contributor.author | Бахарєва, Г. В. | - |
dc.contributor.author | Bakhareva, H. | - |
dc.contributor.author | Протункевич, Ольга Олеговна | - |
dc.date.accessioned | 2019-08-21T06:10:50Z | - |
dc.date.available | 2019-08-21T06:10:50Z | - |
dc.date.issued | 2019-05 | - |
dc.identifier.citation | Бахарєва, Г. В. Сучасні методи комплексної переробки Fructus Hippophae rhamnoides / Г. В. Бахарєва ; наук. керівник О. О. Протункевич // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 54-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2019. - С. 1-5. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8736 | - |
dc.description.abstract | Fructus Hippophae rhamnoides містить багато поживних та біологічно активних сполук. Після віджиму соку з м’якоті плодів екстрагують цінний продукт – жирну олію, яка збагачена ненасиченими жирними кислотами та неполярними біоактивними сполуками (жиророзчинними вітамінами А, Е, К, Д). Для комплексного виділення ліпофільних речовин з обліпихи активно розроблюються такі сучасні динамічні методи, як екстракція зрідженими газами або сверхкрітичним флюїдом. | en |
dc.description.abstract | Fructus Hippophae rhamnoides содержит много питательных и биологически активных соединений. После отжима сока из мякоти плодов экстрагируют ценный продукт - жирное масло, обогащенной ненасыщенными жирными кислотами и неполярными биоактивными соединениями (жирорастворимыми витаминами А, Е, К, Д) [1]. Для комплексного выделения липофильных веществ из облепихи активно разрабатываются такие современные динамические методы, как экстракция сжиженными газами или сверхкритичним флюидом. | en |
dc.description.abstract | Fructus Hippophae rhamnoides contains many nutritious and biologically active compounds. After squeezing the juice from the pulp of the fruits extracted valuable product - a fatty oil that is enriched with unsaturated fatty acids and nonpolar bioactive compounds (fat-soluble vitamins A, E, K, D) [1]. For the complex selection of lipophilic substances from sea buckthorn, active modern techniques are developed such as liquefied gas extraction or supercritical fluids. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.publisher | ОНПУ | en |
dc.subject | плоди обліпихи | en |
dc.subject | жирна олія | en |
dc.subject | екстракція | en |
dc.subject | зріджений газ | en |
dc.subject | плоды облепихи | en |
dc.subject | жирное масло | en |
dc.subject | экстракция | en |
dc.subject | сжиженный газ | en |
dc.subject | fructus hippophae | en |
dc.subject | grease oil | en |
dc.subject | extraction | en |
dc.subject | liquefied gas | en |
dc.title | Сучасні методи комплексної переробки Fructus Hippophae rhamnoides | en |
dc.title.alternative | Современные методы комплексной переработки Fructus Hippophae rhamnoides | en |
dc.title.alternative | Modern methods of complex processing Fructus Hippophae rhamnoides | en |
dc.type | Conference proceedings | en |
opu.kafedra | Кафедра органічних и фармацевтичних технологій | uk |
opu.citation.journal | Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі | en |
opu.citation.firstpage | 1 | en |
opu.citation.lastpage | 5 | en |
opu.citation.conference | Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі | en |
opu.citation.issue | 54 | en |
opu.conference.dates | 13-17 травня 2019 р. | en |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій, семінарів каф. фармації Тези доповідей 54-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі» |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
9-1.pdf | 85.4 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.