Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8736
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorПротункевич, Ольга Олегівна-
dc.contributor.authorProtunkevich, Olga-
dc.contributor.authorБахарєва, Г. В.-
dc.contributor.authorBakhareva, H.-
dc.contributor.authorПротункевич, Ольга Олеговна-
dc.date.accessioned2019-08-21T06:10:50Z-
dc.date.available2019-08-21T06:10:50Z-
dc.date.issued2019-05-
dc.identifier.citationБахарєва, Г. В. Сучасні методи комплексної переробки Fructus Hippophae rhamnoides / Г. В. Бахарєва ; наук. керівник О. О. Протункевич // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 54-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2019. - С. 1-5.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8736-
dc.description.abstractFructus Hippophae rhamnoides містить багато поживних та біологічно активних сполук. Після віджиму соку з м’якоті плодів екстрагують цінний продукт – жирну олію, яка збагачена ненасиченими жирними кислотами та неполярними біоактивними сполуками (жиророзчинними вітамінами А, Е, К, Д). Для комплексного виділення ліпофільних речовин з обліпихи активно розроблюються такі сучасні динамічні методи, як екстракція зрідженими газами або сверхкрітичним флюїдом.en
dc.description.abstractFructus Hippophae rhamnoides содержит много питательных и биологически активных соединений. После отжима сока из мякоти плодов экстрагируют ценный продукт - жирное масло, обогащенной ненасыщенными жирными кислотами и неполярными биоактивными соединениями (жирорастворимыми витаминами А, Е, К, Д) [1]. Для комплексного выделения липофильных веществ из облепихи активно разрабатываются такие современные динамические методы, как экстракция сжиженными газами или сверхкритичним флюидом.en
dc.description.abstractFructus Hippophae rhamnoides contains many nutritious and biologically active compounds. After squeezing the juice from the pulp of the fruits extracted valuable product - a fatty oil that is enriched with unsaturated fatty acids and nonpolar bioactive compounds (fat-soluble vitamins A, E, K, D) [1]. For the complex selection of lipophilic substances from sea buckthorn, active modern techniques are developed such as liquefied gas extraction or supercritical fluids.en
dc.language.isouken
dc.publisherОНПУen
dc.subjectплоди обліпихиen
dc.subjectжирна оліяen
dc.subjectекстракціяen
dc.subjectзріджений газen
dc.subjectплоды облепихиen
dc.subjectжирное маслоen
dc.subjectэкстракцияen
dc.subjectсжиженный газen
dc.subjectfructus hippophaeen
dc.subjectgrease oilen
dc.subjectextractionen
dc.subjectliquefied gasen
dc.titleСучасні методи комплексної переробки Fructus Hippophae rhamnoidesen
dc.title.alternativeСовременные методы комплексной переработки Fructus Hippophae rhamnoidesen
dc.title.alternativeModern methods of complex processing Fructus Hippophae rhamnoidesen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра органічних и фармацевтичних технологійuk
opu.citation.journalСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.citation.firstpage1en
opu.citation.lastpage5en
opu.citation.conferenceСучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережіen
opu.citation.issue54en
opu.conference.dates13-17 травня 2019 р.en
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. фармації
Тези доповідей 54-ої наукової конференції молодих дослідників ОНПУ-магістрантів «Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі»

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
9-1.pdf85.4 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.