Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8750
Название: | THE STATE AND WAYS OF UKRAINIAN FOOD INDUSTRY DEVELOPMENT IN TERMS OF INTEGRATION INTO EUROPEAN ECONOMIC SPACE |
Авторы: | Bavyko, Oleksandr Yermak, Svitlana Vasiutkina, Nataliia Boiko, Olena |
Ключевые слова: | food industry integration |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Journal of Hygienic Engineering and Design |
Библиографическое описание: | Vasiutkina, N., Boiko, O., Bavyko, O., Yermak, S. (2019). The state and ways of Ukrainian food industry development in terms of integration into European economic space. Journal of Hygienic Engineering and Design, Vol. 27, p. 69-86. The state and ways of Ukrainian food industry development in terms of integration into European economic space / N. Vasiutkina, O. Boiko, O. Bavyko, S. Yermak // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2019. - Vol. 27. - P. 69-86. |
Краткий осмотр (реферат): | The aim of the work is to study the current state, prob- lems and priority directions of the food industry devel- opment in Ukraine, based on a synthesis of internation- al experience, which should be considered in terms of integration into the European economic space. The information base for research are the oScial mate- rials of the State Statistics Service of Ukraine. Using sta- tistical methods (absolute and relative statistical val- ues, sample, and series of dynamics) have been evalu- ated key performance indicators. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8750 http://www.jhed.mk/filemanager/JHED%20Vol.%2027/03.%20FPP/02.%20Full%20paper%20-%20Olena%20Boiko.pdf |
ISSN: | 1857- 8489 |
Располагается в коллекциях: | Статті каф. ПіТ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
02. Full paper - Olena Boiko.pdf | 353.66 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.