Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8750
Название: THE STATE AND WAYS OF UKRAINIAN FOOD INDUSTRY DEVELOPMENT IN TERMS OF INTEGRATION INTO EUROPEAN ECONOMIC SPACE
Авторы: Bavyko, Oleksandr
Yermak, Svitlana
Vasiutkina, Nataliia
Boiko, Olena
Ключевые слова: food industry
integration
Дата публикации: 2019
Издательство: Journal of Hygienic Engineering and Design
Библиографическое описание: Vasiutkina, N., Boiko, O., Bavyko, O., Yermak, S. (2019). The state and ways of Ukrainian food industry development in terms of integration into European economic space. Journal of Hygienic Engineering and Design, Vol. 27, p. 69-86.
The state and ways of Ukrainian food industry development in terms of integration into European economic space / N. Vasiutkina, O. Boiko, O. Bavyko, S. Yermak // Journal of Hygienic Engineering and Design. - 2019. - Vol. 27. - P. 69-86.
Краткий осмотр (реферат): The aim of the work is to study the current state, prob- lems and priority directions of the food industry devel- opment in Ukraine, based on a synthesis of internation- al experience, which should be considered in terms of integration into the European economic space. The information base for research are the oScial mate- rials of the State Statistics Service of Ukraine. Using sta- tistical methods (absolute and relative statistical val- ues, sample, and series of dynamics) have been evalu- ated key performance indicators.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8750
http://www.jhed.mk/filemanager/JHED%20Vol.%2027/03.%20FPP/02.%20Full%20paper%20-%20Olena%20Boiko.pdf
ISSN: 1857- 8489
Располагается в коллекциях:Статті каф. ПіТ

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
02. Full paper - Olena Boiko.pdf353.66 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.