Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8752
Название: | Trends in the development of the world food market |
Авторы: | Bavyko, Oleksandr Bondarchuk, Mariia |
Ключевые слова: | world food market rends in tthe development of the world food marke |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | MODERN SCIENCE - MODERNН VĚDA |
Библиографическое описание: | Bavyko, O., Bondarchuk, M. (2019). Trends in the development of the world food market. Modern science - Moderni věda, № 3, р. 5-13. Bavyko, O. Trends in the development of the world food market / O. Bavyko, M. Bondarchuk // Modern science - Moderni věda. - 2019. - № 3. - P. 5-13. |
Краткий осмотр (реферат): | The research is aimed at identifying the factors of the forming in㰿uence and trends of the world market for the main types of food: cereals, meat, vegetable oil, milk and dairy products and sugar. The main trend in the development of the world food market is the steady growth of its volumes in both physical and monetary terms. The factors leading to the growth of the global food market are the increase in consumption, which is conditioned by an increase in people's incomes against the backdrop of accelerated technological and social development of developed and developing countries, as well as an increase in the population. It has been established that world consumption growth rates exceed the growth rate of production in the majority of commodity positions, namely: cereal, sugar, meat and dairy products. Thus, the main factor driving growth in food prices is demand, which grows faster than production. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/8752 |
ISSN: | 2336-498X |
Располагается в коллекциях: | Статті каф. ПіТ |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бавико О., Бондарчук М. стаття_Сучасна наука_Чехія_2019 №3.pdf | 428.92 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.