Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9618
Название: Особливості обліку та аналізу готової продукції виноробного підприємства
Авторы: Чанєва, Домнікія Миколаївна
Свінарьова, Ганна Борисівна
Ключевые слова: Готова продукція
Облік
Дата публикации: Май-2019
Издательство: Одеса: ОНПУ
Библиографическое описание: Свінарьова, Г. Б. Особливості обліку та аналізу готової продукції виноробного підприємства / Г. Б. Свінарьова, Д. М. Чанєва // Обліково-аналіт. забезпечення інновац. трансформації економіки України : ХІІІ Всеукр. наук.-практ. конф., м. Одеса, 30-31 трав. 2019 р. - Oдеса, 2019. - С. 127-130.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуті особливості обліку готової продукції виноробних підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9618
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ОАіА

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Svinarova 127-130.pdf807.54 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.