Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9757
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шацкова, Любовь Потаповна | - |
dc.contributor.author | Малин, О. Л. | - |
dc.contributor.author | Римар, М. М. | - |
dc.date.accessioned | 2019-12-02T07:45:56Z | - |
dc.date.available | 2019-12-02T07:45:56Z | - |
dc.date.issued | 2018-06 | - |
dc.identifier.citation | Шацкова, Л. П. Особливості ресторанного бізнесу та їх вплив на порядок ведення бухгалтерського облік./ Л. П. Шацкова, О. Л. Малін, М. М. Римар // Обліково-аналіт. забезп. інновац. трансформації економіки України : матеріали ХІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. , 31 трав. - 01 черв. 2018 р. - Одеса: ОНПУ, 2018. - С. 98-101. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9757 | - |
dc.language.iso | uk | en |
dc.title | Особливості ресторанного бізнесу та їх вплив на порядок ведення бухгалтерського обліку | en |
dc.type | Conference proceedings | en |
opu.kafedra | Кафедра обліку, аналізу і аудиту | uk |
opu.citation.firstpage | 98 | en |
opu.citation.lastpage | 101 | en |
opu.citation.conference | ХII Всеукраїнська науково-практична конференція «Обліково-аналітичне забезпечення інноваційної трансформації економіки України» | en |
opu.staff.id | shatskova@opu.ua | en |
opu.conference.dates | 31 мая - 1 июня 2018 | en |
Располагается в коллекциях: | Матеріали конференцій, семінарів каф. ОАіА |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
18-90-93.pdf | 561.09 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.