Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9757
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorШацкова, Любовь Потаповна-
dc.contributor.authorМалин, О. Л.-
dc.contributor.authorРимар, М. М.-
dc.date.accessioned2019-12-02T07:45:56Z-
dc.date.available2019-12-02T07:45:56Z-
dc.date.issued2018-06-
dc.identifier.citationШацкова, Л. П. Особливості ресторанного бізнесу та їх вплив на порядок ведення бухгалтерського облік./ Л. П. Шацкова, О. Л. Малін, М. М. Римар // Обліково-аналіт. забезп. інновац. трансформації економіки України : матеріали ХІІ Всеукр. наук.-практ. інтернет-конф. , 31 трав. - 01 черв. 2018 р. - Одеса: ОНПУ, 2018. - С. 98-101.uk
dc.identifier.urihttp://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/9757-
dc.language.isouken
dc.titleОсобливості ресторанного бізнесу та їх вплив на порядок ведення бухгалтерського облікуen
dc.typeConference proceedingsen
opu.kafedraКафедра обліку, аналізу і аудитуuk
opu.citation.firstpage98en
opu.citation.lastpage101en
opu.citation.conferenceХII Всеукраїнська науково-практична конференція «Обліково-аналітичне забезпечення інноваційної трансформації економіки України»en
opu.staff.idshatskova@opu.uaen
opu.conference.dates31 мая - 1 июня 2018en
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій, семінарів каф. ОАіА

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
18-90-93.pdf561.09 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.