Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Сапожник, Віктор Вікторович![]() |
|
dc.contributor.author | Сапожник, Виктор Викторович![]() |
|
dc.contributor.author | Sapozhnik, Victor![]() |
|
dc.contributor.author | Ніколенкo, Анатолій Олександрович![]() |
|
dc.contributor.author | Николенко, Анатолий Александрович![]() |
|
dc.contributor.author | Nikolenko, Anatolii![]() |
|
dc.date.accessioned | 2021-06-16T08:46:07Z | |
dc.date.available | 2021-06-16T08:46:07Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Сапожник, В. В. Вiзуальний аналiз кольорових зображень м'язової тканини для оцiнки якостi яловичини / В. В. Сапожник, А. О. Нiколенко // Modern Information Technology 2021 = Сучасні інформ. технології 2021 : матеріали одинадцятої Міжнарод. наук. конф. студентів та молодих учених / Держ. ун-т «Одес. політехніка». – Одеса, 2021. – С. 10–11. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11676 | |
dc.description.abstract | Проведено эксперимент обробки кольорових зображень з цiллю анализу якостi м'яса за допомогою згорткової нейронної мережi. Аналiз вiдобразив можливiсть визначити якiсть та термiн зберiгання м'яса шляхом навчання згорткової нейронної мережi на основi iснуючого набору цифрових зображень м'язової тканини. | en |
dc.language.iso | uk | en |
dc.title | Вiзуальний аналiз кольорових зображень м'язової тканини для оцiнки якостi яловичини | en |
dc.type | Article | en |
opu.kafedra | Кафедра інформаційних систем | uk |
opu.citation.journal | Матерiали одинадцятої Міжнародної наукової конференцiї студентів та молодих учених "Сучасні інформацiйнi технології" = " Modern Information Technology" | en |
opu.citation.firstpage | 10 | en |
opu.citation.lastpage | 11 | en |
opu.citation.conference | Modern Information Technology = Сучасні інформацiйнi технології | en |
opu.staff.id | nikolenko@opu.ua |