eONPUIR

Розробка технології отримання пектину з яблучних вичавок

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Пасічник, Тетяна Олександрівна
dc.contributor.author Пасечник, Татьяна Александровна
dc.contributor.author Pasichnyk, Tetiana
dc.contributor.author Сайтарли, Світлана Вікторівна
dc.contributor.author Сайтарлы, Светлана Викторовна
dc.contributor.author Saitarly, Svitlana
dc.date.accessioned 2021-06-25T11:47:53Z
dc.date.available 2021-06-25T11:47:53Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.citation Пасічник, Т. О. Розробка технології отримання пектину з яблучних вичавок / Т. О. Пасічник ; наук. керівник С. В. Сайтарли // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ДУОП-магістрантів. - Одеса, 2021. - С. 206-208. uk
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/11696
dc.description.abstract розроблено технологію одержання пектину з яблучних вичавок. Визначено вплив співвідношення водний розчин кислоти : пектиновий екстракт на вихід пектину, в’язкість розчинів пектину та молекулярну масу пектину отриманого за розробленою технологією. en
dc.description.abstract разработана технология получения пектина из яблочных выжимок. Определено влияние соотношение водный раствор кислоты: пектиновый экстракт на выход пектина, вязкость растворов пектина и молекулярную массу пектина полученного по разработанной технологии. en
dc.description.abstract the technology of pectin production from apple pomace has been developed. The influence of the ratio of aqueous acid solution: pectin extract on the yield of pectin, the viscosity of pectin solutions and the molecular weight of pectin obtained by the developed technology was determined. en
dc.language.iso uk en
dc.publisher Одеса: [б. в.] en
dc.subject пектин en
dc.subject молекулярна маса en
dc.subject яблучні вичавки en
dc.subject в’язкість en
dc.subject технологія en
dc.subject пектин en
dc.subject яблочные выжимки en
dc.subject молекулярная масса en
dc.subject технология en
dc.subject вязкость en
dc.subject pectin en
dc.subject molecular weight en
dc.subject apple pomace en
dc.subject viscosity en
dc.subject technology en
dc.title Розробка технології отримання пектину з яблучних вичавок en
dc.title.alternative Разработка технологии получения пектина из яблочных выжимок en
dc.title.alternative Development of technology for obtaining pectin from apple pomace en
dc.type Conference proceedings en
opu.citation.firstpage 206 en
opu.citation.lastpage 208 en
opu.citation.conference Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 56-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів en
opu.citation.issue 56 en
opu.staff.id s.v.saytarly@opu.ua en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию