Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Ісмаілова, Вікторія Ялчинівна | |
dc.date.accessioned | 2023-07-18T10:50:32Z | |
dc.date.available | 2023-07-18T10:50:32Z | |
dc.date.issued | 2023-06 | |
dc.identifier.uri | http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/13991 | |
dc.description.abstract | Ісмаілова Вікторія. Ялчинівна – Управління конкурентоспроможністю підприємства. Кваліфікаційна робота на правах рукопису. Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Бакалавр» за спеціальністю 073 «Менеджмент» - Національний університет «Одеська політехніка», Одеса, 2023. У першому розділі «Теоретико-методологічні основи управління конкурентоспроможністю підприємства» було розглянуто поняття конкурентоспроможності продукції та дослідження факторів її забезпечення на підприємстві. Також було надано ряд особливостей формування системи управління конкурентоспроможністю продукції підприємства. Досліджено методологічні підходи до оцінювання конкурентоспроможності продукції. У другому розділі «Аналітичні інструменти управління конкурентоспроможністю продукції підприємства АТ «ОТП Банк» було проведено аналіз господарської діяльності банку, проведено оцінку факторів зовнішнього середовища, що впливають на конкурентоспроможність продукції банку, досліджено економічну характеристику банку. У третьому розділі «Шляхи удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції АТ «ОТП Банк» було розроблено напрями удосконалення системи управління конкурентоспроможністю продукції банку та визначено науково-практичні підходи до посилення конкурентних переваг підприємства. | en |
dc.subject | банк, підприємство, аналіз, фінансовий стан, конкурентоспроможність, конкурентоспроможність продукції, механізми, господарська діяльність, зовнішнє середовище, фактори впливу | en |
dc.title | Управління конкурентоспроможністю продукції підприємства | en |
dc.title.alternative | Management of enterprise competitiveness | en |
dc.type | Other | en |