eONPUIR

Improving the enterprise risk management system through the implementation of the HACCP system

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Filippov, Volodymyr
dc.contributor.author Філіппов, Володимир Юрійович
dc.contributor.author Neikov, Serhii
dc.contributor.author Нейков, Сергій Олександрович
dc.contributor.author Shepeliuk, Dariia
dc.contributor.author Шепелюк, Д. О.
dc.contributor.author Shevchenko, Alina
dc.contributor.author Шевченко, А. М.
dc.date.accessioned 2024-12-05T06:04:13Z
dc.date.available 2024-12-05T06:04:13Z
dc.date.issued 2024-01-27
dc.identifier.citation Filippov, V. Yu., Neykov, S. O., Shepeliuk, D. O., Shevchenko, A. M. (2024). Improving the enterprise risk management system through the implementation of the HACCP system. ECONOMICS: time realities, 1 (71), 104–113. Filippov, V. Yu. Improving the enterprise risk management system through the implementation of the HACCP system / V. Yu. Filippov, S. O. Neykov, D. O. Shepeliuk, A. M. Shevchenko // ECONOMICS: time realities = ЕКОНОМІКА: реалії часу [Електрон. ресурс]. – Оdesa, 2024. – № 1 (71). – Р. 104–113. en
dc.identifier.issn 2226-2172
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/14769
dc.description.abstract У статті розглядаються переваги та недоліки впровадження системи HACCP, а також детальний алгоритм її впровадження . Наразі підприємства все частіше стикаються з новими викликами: зростаючими вимогами споживачів, жорсткою ринковою конкуренцією та посиленням законодавчих вимог . Це змушує їх шукати нові методи ефективного управління ризиками . Незважаючи на існуючі практики, багато компаній продовжують мати проблеми з управлінням ризиками, особливо у сфері безпеки продукції . Критичні випадки підкреслюють необхідність контролю виробництва на всіх етапах . Вдосконалення системи управління ризиками на підприємстві через впровадження системи HACCP є важливим кроком для забезпечення безпечності харчових продуктів . Її інтеграція допомагає вирішити проблеми, пов'язані з потенційними ризиками безпеки харчових продуктів у харчовій промисловості . Ідентифікація, оцінка та контроль потенційно небезпечних факторів гарантують виробництво безпечної продукції. en
dc.description.abstract The article discusses the advantages and disadvantages of implementing the HACCP system, along with a detailed algorithm for its implementation.Currently, businesses are increasingly facing new challenges: growing consumer demands, stiff market competition, and heightened legislative requirements. This forces them to seek new methods of effective risk management. Despite existing practices, many companies continue to experience issues with risk management, especially in the realm of product safety. Critical incidents underscore the need for production control at all stages. Enhancing the risk management system in enterprises through the implementation of the HACCP system is a significant step towards ensuring the safety of food products. Its integration helps address issues related to potential risks in food safety within the food industry. Identification,assessment, and control of potentially hazardous factors ensure the production of safe products. en
dc.language.iso en en
dc.publisher Державний університет "Одеська політехніка" en
dc.subject система en
dc.subject управління en
dc.subject удосконалення en
dc.subject ризик en
dc.subject підприємство en
dc.subject HACCP en
dc.subject принципи en
dc.subject алгоритм en
dc.subject впровадження en
dc.subject system en
dc.subject management en
dc.subject improvement en
dc.subject risk en
dc.subject enterprise en
dc.subject HACCP en
dc.subject principles en
dc.subject algorithm en
dc.subject implementation en
dc.title Improving the enterprise risk management system through the implementation of the HACCP system en
dc.title.alternative Удосконалення системи управління ризиками підприємства через впровадження системи HACCP en
dc.type Article en
opu.citation.journal Економіка: реалії часу en
opu.citation.firstpage 104 en
opu.citation.lastpage 113 en
opu.citation.issue 1 (71) en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию