eONPUIR

Напрямки підвищення ефективності експорту продукції підприємства харчової промисловості

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Продіус, Ю. І.
dc.contributor.author Ле Тхі Бік Тхао
dc.date.accessioned 2017-06-14T08:49:13Z
dc.date.available 2017-06-14T08:49:13Z
dc.date.issued 2016-05
dc.identifier.citation Ле Тхі Бік Тхао. Напрямки підвищення ефективності експорту продукції підприємства харчової промисловості / Ле Тхі Бік Тхао ; наук. керівник Ю. І. Продіус // Сучасні інформ. технології та телекомунікаційні мережі : тези доп. 51-ої наук. конф. молодих дослідників ОНПУ-магістрантів. - Одеса, 2016. - С. 68. uk
dc.identifier.uri http://storage.library.opu.ua/online/conference/tez_51/6/6-46.pdf
dc.identifier.uri http://dspace.opu.ua/jspui/handle/123456789/3232
dc.language.iso uk en
dc.publisher Одеса: ОНПУ en
dc.title Напрямки підвищення ефективності експорту продукції підприємства харчової промисловості en
dc.type Conference proceedings en
opu.kafedra Кафедра менеджменту зовнішньоекономічної та інноваційної діяльності uk
opu.citation.volume 6 en
opu.citation.firstpage 68 en
opu.citation.conference Сучасні інформаційні технології та телекомунікаційні мережі en
opu.staff.id j.i.prodius@opu.ua
opu.conference.dates 25-27 мая 2016 en


Файлы, содержащиеся в элементе

Этот элемент содержится в следующих коллекциях

Показать сокращенную информацию